Yes. De zomer is in volle gang en dat betekent dat er op de Noordkade weer genoeg te beleven is. De Zomerkade begint op 12 augustus en onze terrassen staan zo lekker in de zon. Dat moet je gewoon even komen proberen. Maar ook als je op zoek bent naar activiteiten om dit weekend op de Noordkade te doen zit je goed. Want dit is er dit weekend allemaal te doen op de Noordkade.


11 augustus – silent disco

Helemaal los op de fijnste beats en keihard meezingen zonder dat je jezelf hoort? O jazeker! Kom naar de Silent Disco op 11 augustus en pak een dansje mee. De Silent Disco is van 20:00 tot 0:00. Koop je tickets hier (ticket is inclusief twee consumpties)

12 augustus – disney pubquiz

Test je Disney-kennis tijdens de Disney Pubquiz. Van de klassiekers tot de nieuwe live-action films het komt allemaal voorbij. En we gokken dat ‘Let It Go’ ook uit de speakers knalt, dus dat zou op zich reden genoeg moeten zijn om je aan te melden.

@noordkade_veghel op Instagram

13 augustus – paella avond

Waan je even in Spanje met onze Paella avond bij Wittern. Geniet van lekkere verse Paella terwijl je nipt aan een lekker biertje met je voetjes in het zand. Waar kunnen we ons inschrijven? Nou. Hier.

13 & 14 augustus – steppen

Op zaterdag en zondag 14 augustus dagen wij je uit om een raadselachtig moordmysterie al steppend op te lossen. Hopelijk kun je een beetje multitasken want je moet je ogen natuurlijk op de weg houden, maar je mag ook de diverse hints langs de route niet missen. Los jij deze cold case op?

Maar ook als je geen zin hebt in intensieve avonturen dan kun je natuurlijk op de Zomerkade genieten. Niks moet, alles mag. Rust lekker uit op ons terras en geniet van je vakantie. We hopen je snel te zien!

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

zomer activiteiten
Actieve families Algemeen

5 leuke zomer activiteiten in de zomervakantie

Yes. De zomer is in volle gang en dat betekent