zomer activiteiten

Laat jezelf eens lekker verrassen deze zomer op de Noordkade door leuke zomer activiteiten. Een bezoekje aan de Noordkade is nooit hetzelfde. Elke dag zijn er weer nieuwe dingen te ontdekken. En speciaal voor de mensen die goed voorbereid willen zijn, delen we alvast vijf zomer activiteiten. Niet doorvertellen he..


Disneyland als Zomer activiteit

Noordkade Uitjes pakt uit deze zomer. Zo is er op vrijdag 12 augustus een Disney-pubquiz op de Zomerkade. Weet jij hoeveel Disney prinsessen er zijn en hoe het zoontje van Goofy heet? Dan ga jij er misschien wel met de winst vandoor. Laat je verrassen door de bijzondere prijzen die er te winnen zijn en schrijf je in.

zomerkade | leuke zomer activiteiten

ZOMERKADE 2022

Als je ons op social media volgt, had je het al voorbij zien komen: Zomerkade is ook in 2022 een feit. Hopelijk ken je de Zomerkade al een beetje en verheug je je al op een lekker drankje in de zon met je voetjes in het zand. Maar je vraagt je natuurlijk ook af: wat is dan de verrassing? Nou: dit jaar pakken we nóg meer uit met het programma. Van donderdag t/m zondag in augustus kun je niet om de Zomerkade heen. Suppen, levend tafelvoetbal, pubquizen, bingo, bijzondere hapjes én optredens. Geloof ons: deze zomer activiteit wil je bij zijn.

@noordkade_veghel op Instagram

Cocktail night | leuke zomer activiteiten

Cocktails proeven

Je kunt je ook laten verrassen door de bijzondere cocktails van Plank. Elke vrijdagavond cocktails voor maar €7,95. En grote kans dat je op de cocktailkaart nog een drankje spot dat je nooit geproefd hebt.

Maak je eigen Warhol

Wat Andy Warhol kan, dat kan jij toch ook? Tijdens de Phoenix Cultuur Zomertour workshop leer je alles over zeefdrukken in de stijl van Warhol. In het slechtste geval heb je een mooi kunstwerk voor boven je bed, in het beste geval ontdek je een nieuwe carrière.


Gee Hurkmans – stilte in beeld

Even weg van de drukte? Laat je verrassen door het fijne beeld van stilte. In de Afzakkerij is t/m 21 augustus het werk van Gee Hurkmans te bewonderen.  De foto’s in de serie: ‘The Art of Stillness’ zijn een zoektocht naar stilte op locaties waar Gee fotografeert. Een verrassende vorm van meditatie en therapie. 

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Noordkade veghel
Algemeen

5X ultieme tips voor Fabriek Magnifique

Laat jezelf eens lekker verrassen deze zomer op de Noordkade