tonijnsalade van DIS

Ga jij een dagje op ontdekkingstocht op de Noordkade? Dan mag een lekkere lunch niet ontbreken. En gelukkig ben je daarvoor op de Noordkade ook precies aan het goede adres. Maar waar kun je op de Noordkade dan terecht? Dit zijn de 7 plekken voor de lekkerste lunch op de Noordkade

NoordCoffee

NoordCoffee serveert niet alleen de lekkerste koffie van de Noordkade (zelf gebrand in hun eigen branderij), ook voor een heerlijke lunch ben je bij NoordCoffee aan het juiste adres. Plof lekker neer in een van de gezellige stoelen en geniet van de prachtige industriële ambiance van de Noordkade. Ga jij voor een salade, vers broodje of lekkere wrap? Eet smakelijk! 

Wittern

Restaurant Wittern is zeker niet alleen ’s avonds een aanrader, ook de lunchkaart is zeker het uitproberen waard. Ideaal ook als je op zoek bent naar een plek waar je met kinderen lekker kunt zitten.  Soepen, salades, uitsmijters, voor ieder wat wils. Onze tip: de shared lunchplank, perfect om te delen. 

DIS

Middenin de Proeffabriek vind je restaurant DIS. DIS staat bekend om haar lekkere culinaire kunsten met seizoensproducten. Vraag dus zeker naar de seizoensgerechten als je plaatsneemt. Extra leuk is het, dat het restaurant uit een soort schip bestaat.  

Pieperz 

De friet van Pieperz heeft al meerdere prijzen in de wacht gesleept en moet je dus een keertje geproefd hebben. Maar kijk ook zeker eens verder op de kaart, want ook hun hamburgers zijn om je vingers bij af te likken. En ook voor de kinderen is er een speciaal menu. 

De Afzakkerij 

De Afzakkerij is zeker een bezoekje waard omdat dit café de echte historie van de Noordkade ademt. De lampen die je ziet, zijn bijvoorbeeld de vroegere cyclonen (trechters) uit de mengvoederfabriek. Bij de Afzakkerij stap je meteen de huiselijke gezelligheid binnen en kun je tijdens de lunch genieten van tosti’s, kroketten en salades. 

Plank 

Traitteur & Bistro Plank is zeker niet alleen geschikt om een lekkere borrelplank af te halen. Je zit er namelijk heerlijk in de gezellige Bistro. Je kunt gaan voor lekkere bites die je met meerdere mensen kunt delen. Maar ze hebben ook speciale lunchplanken en die kun je eigenlijk niet aan je voorbij laten gaan.

SillyFox

Wil je echt uitpakken tijdens de lunch? Dan moet je bij SillyFox zijn. Gevestigd op 32 meter hoogte, heb je niet alleen het mooiste uitzicht van de Noordkade. Je kunt er ook nog eens genieten van een heerlijke driegangen luxe lunch. Zeker een keertje proberen! 

Zo zie je maar. Het lunchaanbod op de Noordkade is enorm gevarieerd, je vindt er altijd wel iets naar je smaak. Je zou er bijna elke dag voor terugkomen. Wil je trouwens de eerste zijn die alles hoort over nieuwe evenementen en activiteiten op de Noordkade. Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief hieronder.

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Noordkade veghel
Actieve families Kunst en cultuur

Maak je klaar voor een feestweekend vol bijzonder theater

Ga jij een dagje op ontdekkingstocht op de Noordkade? Dan