Op zoek naar een unieke familievoorstelling vol dans en kunst? Phoenix Cultuur presenteert dit jaar op zaterdag 1 en zondag 2 juni weer haar grote dansvoorstelling: Dans aan de Kade. Dit jaar staat het evenement in het teken van “Moving Arts”, een thema dat vier unieke aspecten van verschillende dansstijlen en kunst belicht. Lees verder om te ontdekken wat je kunt verwachten en waarom je dit niet wilt missen!

Dansen in Veghel tijdens Dans aan de Kade

Dans aan de Kade komt tot leven met optredens van bijna 200 getalenteerde dansers die een breed scala aan dansstijlen vertegenwoordigen, variërend van energieke Hiphop tot elegante Klassiek met spitzen. Onder leiding van de gepassioneerde dansdocenten van Phoenix Cultuur komen stijlen als Jazz, Modern, Theater- en musicaldans, Feminine en zelfs Clipdance tot leven op het podium. Mis bij deze show ook zeker de spectaculaire finale niet, waar alle dansers samenkomen voor een onvergetelijke afsluiting.

Thema Moving Arts

Het thema “Moving Arts” neemt het publiek mee op een reis door vier blokken: Visuals, Humanity, Technology en Sound. Elk blok werpt een uniek licht op de wereld van dans en kunst, van de esthetiek van beeldende kunst tot menselijke emoties, technologische innovatie en de kracht van geluid.

Maak je dag compleet

Maak je dag compleet door er een heerlijk dagje uit van te maken! Geniet voorafgaand aan of na afloop van de voorstelling van een smakelijk hapje en drankje bij een van onze restaurants, zoals Wittern, DIS, Plank of de Afzakkerij.

Kom je ook?

Mis deze onvergetelijke familievoorstelling niet en laat je onderdompelen in de betoverende wereld van dans en kunst. Dans aan de Kade wordt gehouden op zaterdag 1 juni om 19.30 uur en zondag 2 juni om 12.00 uur & 15.30 uur op de Noordkade in Veghel. Tickets zijn nu verkrijgbaar via de agenda van Phoenix Cultuur.

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Noordkade veghel
Algemeen Food Leisure Vrijetijds Genieters

5x lente activiteiten op de Noordkade

Op zoek naar een unieke familievoorstelling vol dans en kunst?