Yes! De lente is aangebroken en dat betekent volop genieten van het mooie weer en gezellige activiteiten op de Noordkade in Veghel. In deze blog geven we je alvast wat inspiratie.

Koningsdag in Veghel

Op 27 april van 11.00 tot 16.00 uur gaan we er een groot feest van maken op de Noordkade! Kom gezellig naar de kleedjesmarkt en geniet van live-optredens van lokale leerling straatmuzikanten, live muziek en struin langs alle kleedjes voor een nieuwe aanwinst. Iedereen is welkom en de toegang is gratis! Wil je zelf met je kleedje op de markt staan?

Krachtvoer events

Live-muziek bij de Afzakkerij

Geniet volop van live-muziek op de Noordkade bij de Afzakkerij! De komende maanden staat de planning weer vol met optredens, waaronder X-tended op 31 maart, The Touch op 7 april, de Bull Town band op 12 april en Shakin Mates op 13 april. En dat is nog maar het topje van de ijsberg. Check onze agenda voor het volledige programma.

Noordkade veghel

De Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade

Ook bij de De Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade hoef je je niet te vervelen. Met een vol theaterprogramma vanuit verschillende plekken op de Noordkade staan er heel veel leuke voorstellingen op de planning. Van nieuw talent tot gevestigde (cabaret)namen, van swingende muziek tot adembenemende dans en van grote producties tot klein, intiem theater.

Grote Zaal Theater Blauwe Kei

Suppen in Veghel voor avonturiers én beginners

Op zoek naar een verfrissende en uitdagende activiteit? Verken Veghel ‘suppend’ vanaf het water! Ga jij de wedstrijd met je vrienden aan of dobber je liever rustig door het Veghelse kanaal? Het is een populaire sport en ook nog eens erg makkelijk om te leren. Voor zowel beginners als gevorderden avonturiers is dit uitje te boeken bij Noordkade Uitjes.

Noordkade veghel

Bierproeverij in Veghel

Bier en snacks, een match made in heaven! Op zondag 14 april om 15.00 uur kun jij genieten van een bierproeverij op de Noordkade. Proef in 2,5 uur tijd vijf verrassende bieren van Hellobier met daarbij de lekkerste bijpassende hapjes van DIS. De bieren worden geselecteerd en geschonken onder begeleiding van een biersommelier en DIS zorgt voor een borrelplank en drie culinaire hapjes. Klinkt als de ideale zondag, toch? Reserveer hier je plekje!

Noordkade veghel

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Noordkade veghel
Algemeen Food Leisure

Zo ziet een dagje uit op de Noordkade eruit

Yes! De lente is aangebroken en dat betekent volop genieten