Jos Kaldenhoven

Na vier jaar is Fabriek Magnifique eindelijk terug van weggeweest. Hét gezelligste en meest kunstzinnige festival van Meierijstad. We deelden eerder al de grote namen. Maar uiteraard is er op Fabriek Magnifique nog veel meer te beleven. We selecteerden dus speciaal voor jou onze absolute must-see’s. Hier is trouwens het volledige blokkenschema te downloaden.


1. De grote reis

Deze fantastische voorstelling speciaal voor kinderen is een ware belevenis. Stap in een échte bus voor een grote reis rond de wereld. In ongeveer 35 minuten reis je door tientallen landen, bergen, bossen en tunnels.

Waar: tussen de silo’s naast Wittern
Wanneer: gedurende de dag meerdere voorstellingen. Zaterdag vanaf 13:00 uur en zondag van 11:00 uur.

2. FILMTIP: LE PAIN

De mannen van het op de Noordkade gevestigde filmbedrijf Studio Gotley maakten een fantastische arty zwartwit-film, die doorlopend in Industry te zien is. Heb je een klein kwartiertje over? Loop dan binnen en bekijk dit kunstwerk.

Waar: Industry Service Bioscoop
Wanneer: doorlopend van zaterdag t/m zondag

@noordkade_veghel op Instagram

3. jazzkids

Kom genieten van een mooie groep jonge talenten die de fijne kneepjes van Jazz laten zien. Wie durft er een solo te pakken en wie durft er te improviseren. Laat je verwonderen door de muzikanten van de toekomst.

Waar: de Afzakkerij
Wanneer: Zaterdag vanaf 14:30 uur

4. GRAFFITI workshop

Zelf aan de slag en je eigen creatieve talent ontdekken? Kom dan naar de Graffiti Workshop in de Kluis. Probeer het maar eens uit hoe goed jij met zo’n spuitbus overweg kan. Ga jij voor een kleurrijk geheel of kies je voor strak zwart?

Waar: De Kluis
Wanneer: Zaterdag 16:00 uur


5. DJ MARVIN LATE

Speciaal voor deze editie hebben we Marvin Late uitgenodigd. Deze DJ gaat als een raket met zijn eigen clubavonden: To Berlyn in Club Merleyn in Nijmegen en de hostings van de technostage Koekoek van BLSSD. Marvin Late staat bekend om zijn unieke Dj-sets met rollende techno-beats en melodische sound. Met zijn uitstekende platenkeuze en unieke timing zet hij binnen no-time de dansvloer in vuur en vlam.

Waar: de Afzakkerij
Wanneer: vrijdag om 22:00 uur

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Fabriek Magnifique
Algemeen

Moet je bij zijn: deze grote namen komen op Fabriek Magnifique

Jos Kaldenhoven Na vier jaar is Fabriek Magnifique eindelijk terug