niet missen in veghel

Het leven is vol van keuzes. En keuzes, die heb je volop hier op de Noordkade. Om het je wat makkelijker te maken, geven wij je een shortlist van 5 dingen die je (eigenlijk) niet mag missen in Veghel. We helpen je handje en kiezen vijf krenten uit de pap!

Guido Weijers

Met zijn nieuwe stand-up show gaat cabaretier Guido Weijers deze zomer het land door. En wat ging het hard met de verkoop van deze Hot Comedy Night! Weijers deelt in zijn show bizarre gedachten, bekijkt de wereld op zijn positieve manier en laat zichzelf zien in de meest hilarische vorm. Gelukkig is net bekend dat Guido nóg een avond naar Veghel komt; op zaterdag 3 september, op een bijzonder locatie. Tickets zijn nú te bestellen.

Tino Martin & band

Als Tino Martin op de Noordkade komt optreden, weet je van tevoren dat dit zo’n typisch evenement wordt waarvan je achteraf zegt, ‘Daar had je bij moeten zijn!’. Hoewel zijn show op 27 mei bijna is uitverkocht, is er nog een kleine kans op kaarten. Wacht alleen niet te lang met bestellen!

niet missen in veghel

premiere van ‘Moloch’

Op vrijdag de 13e van mei is de première van ‘Moloch’ te zien bij INDUSTRY. Alle horrorfans en iedereen die als eerste deze film op het grote doek wilt zien, wees er als de kippen bij en tik nú een kaartje op de kop voor ‘Friday the 13th Special: Moloch’. Een horror vol onheilspellende gebeurtenissen, waarin een eeuwenoude legende voor dodelijke ellende zorgt. Als je durft, tenminste…

niet missen in veghel

Veghel By Day

Onder het motto ‘vroeg beginnen, vroeg klaar’ heeft By Day een concept te pakken dat helemaal ‘nu’ is. Een knettergezellig indoor festival met genoeg muziekstijlen om je mee te vermaken. Kom stampen op techhouse, doe je moves op de grootste hits en zing mee met guilty pleasures. Dus dit wil je echt niet missen in Veghel.

Expositie ‘Draad van Ariadne’ 

Liefhebbers van bijzonder exposities, opgelet. Tot en met 29 mei kun je in de Wiebenga silo en Hal van de Cultuurfabriek aan de Noordkade de expositie ‘Draad van Ariadne’ van de Hongaarse kunstenares Marianne Benkö bezoeken. Benkö stelt textiel en schilderkunst in relatie tot elkaar, wat op de allergrootste formaten tot uiting komt. Het is zacht, het doet iets met de ruimte, met het geluid. Benkö is aan de Hongaarse academie getraind in zowel schilderen als handgeweven wandtapijten op monumentaal formaat. 

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Stadsbrouwerij de Vleeghel
Food Vrijetijds Genieters

Stadsbrouwerij De vleeghel

Het leven is vol van keuzes. En keuzes, die heb