De komende weken heeft De Afzakkerij een wel zeer divers programma. De leukste artiesten brengen sfeerverhogende hits in allerlei genres. En het mooie is: alles is gratis toegankelijk. Dus kom borrelen, dansen en meezingen in De Afzakkerij.

Vrijdag 30 december | 20:30

Eva & Lucas

Een jong muzikaal duo speelt nummers van onder andere Dolly Parton, Bill Withers, Anouk, Jimmy Hendrixs, Frank Sinatra, Michael Jackson, Ed Sheeran, Mo, en Guns ’n Roses.

De afzakkerij

Vrijdag 6 januari | 21:00

Pauline & Mark

De mooiste popliedjes in een akoestisch jasje. Pauline & Mark uit Oss maken van elke gelegenheid een onvergetelijk muzikaal feestje. Met een zeer uitgebreid repertoire spelen ze altijd de juiste nummers. Heb je een verzoekje? Doen ze ook gewoon.

Donderdag 19 januari | 20:30

This is Tina

Deze topband brengt de dynamische live-show waarmee Tina Turner in de jaren 90 de wereld veroverde. Een topzangeres, twee geweldige danseressen en backing-vocalisten en een swingende band voeren je langs alle hits van The queen of rock.

Zaterdag 4 februari | 20:30

The Collectors + Willems (Be)

The Collectors spelen hits van de jaren zestig tot en met de jaren nul. Geniet van een feest der herkenning, onder aanvoering van zangeres Merel van der Veer. Ze spelen samen met Willems. Deze vijfkoppige Vlaamse band met louter topmuzikanten speelt Nederlandstalige muziek in de sfeer van Tom Waits en David Lynch.

Zondag 29 januari | 14:00

Rosa & Willem

Rosa & Willem brengen relaxte popliedjes om je zondagmiddag mee op te luisteren. Dit duo betovert je met muziek van Susan & Freek tot Queen. Hun akoestisch geluid en meerstemmigheid zorgt voor een intieme en gezellige sfeer.

De afzakkerij

Zaterdag 21 januari | 20:00

B&B DJ Collectief

B&B DJ-Collectief uit Dordrecht draait uitsluitend vinyl en heeft maar één doel: lekkere muziek delen onder het motto creating good moods. Je oren worden verwend met onder andere classic 60’s soul, neosoul uit de 21e eeuw, hete funk, 70’s disco, latin, reggae, relaxte bossanova en opwindende afrobeat. Muziek van nu tot terug naar de jaren zestig, zeventig en tachtig.

Zaterdag 25 februari | 21:00

Sjiekkita

Een lekkere combinatie van rock ‘n’ roll en rockabilly. Contrabas, drums en gitaren vormen een swingende eenheid met een zanger en een zangeres. Het speelplezier spat van het podium. Leuk om naar te kijken en te luisteren maar zeker ook om op te dansen en op mee te zingen.

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Noordkade veghel
Algemeen

Neem het ervan bij de Noordkade

De komende weken heeft De Afzakkerij een wel zeer divers