Een dagje uit op de Noordkade in Veghel, dat betekent ontdekken, beleven en vooral genieten. Je kunt namelijk met gemak een dag spenderen op deze plek vol historie, waar food, leisure en cultuur samenkomen. 

Tijd voor een écht vers kopje koffie!

Uiteraard start je de dag met een lekker vers kopje koffie gebrand op de Noordkade met verse bonen van Noord Coffee Roasters. Deze koffie is te verkrijgen in alle horeca die op de Noordkade te vinden is. Dus start de dag lekker in onze eigen koffiebar of bij DIS of de Afzakkerij. 

Noordkade veghel

SIM Racing Veghel

Tijd voor de eerste activiteit. Een beetje adrenaline is welkom om lekker wakker te worden. Bij SIM Racing Veghel waan je je op het echte racecircuit en mag je een uurtje lekker los in de Formule 1 simulatoren. Het perfecte uitje om met vrienden, met familie of gewoon lekker alleen te doen. 

Dagje noordkade

Lunchtijd

Daar krijg je honger van! Gelukkig kun je aanschuiven bij Wittern voor een heerlijke lunch. Als het weer meezit, geniet je heerlijk op het terras en anders is de serre een ideaal plekje. Kinderen spelen lekker in de binnenspeeltuin of testen de glijbaan en jij kunt rustig genieten van een heerlijk culinair gerecht. Liever een snelle lunch? Dan raden we het Jumbo Food café aan, hier geniet je van de lekkere en verse gerechten die de Jumbo Foodmarkt te bieden heeft.  

Noordkade veghel

Shop till you drop

Uiteraard kun je de Noordkade niet verlaten zonder even lekker te shoppen. Hiervoor moet je in onze proeffabriek zijn. Proef het lekkerste bier bij Hellobier of de lekkerste wijn bij Wijndivas. Loop even binnen bij Bistro & Traiteur Plank voor bijzondere vleeswaren, kaas of olijfolie en bij Trendsetters shop je de mooiste bloemen en accessoires voor thuis. En bij Kookwinkel Tinks vind je alles om zelf thuis te bakken of koken. 

Shoppen veghel

Snacktijd!

Zeg je snacken dan zeg je Pieperz! Kies je voor een lekker kroketje, een hamburger of toch voor een frietje Heisa? Bij Pieperz kun je eigenlijk niet misgrijpen. Want het is gewoon Vet Lekker!

pieperz

Ontdek de Noordkade

Daarna is het tijd om nog veel meer van de Noordkade te ontdekken. Loop bijvoorbeeld eens langs de gratis expositie die altijd te vinden is in de Wiebenga silo en ontdek de kunst. Wil je de Noordkade ontdekken serieuzer aanpakken? Boek dan een rondleiding! Een gids vertelt je alles over hoe de geschiedenis van de Noordkade en de CHV. Super inspirerend! 

Noordkade veghel

Culinair genieten in een van onze restaurants

Op de Noordkade zijn ook tal van dinermogelijkheden. Sillyfox, is optie 1. Op 30 meter hoogte geniet je van de heerlijke kookkunsten van Chefkok Joppe Sprinkhuizen. Een avondvullende belevenis die al eerder getipt werd door de Michelingids. In het hart van de Proeffabriek vind je DIS, ook aan aanrader voor diner. Je vindt hier gewoon goed eten met verse producten. Denk bijvoorbeeld aan een vegetarische koolsteak of lekkere burger. 

dis teun

Genieten in het theater

In ons prachtige theater op de Noordkade ontdek je de mooiste voorstellingen op het gebied van cabaret, muziek en dans. Welke voorstelling heb jij op het oog? Geen zin om van te voren je avond al vast te leggen? Dan kun je natuurlijk ook nog uitwijken naar Industry! Deze bioscoop heeft elke avond wel een film naar jouw smaak. Je vindt de bioscoop boven restaurant Wittern. 

Geheime ruimtes Noordkade

Borrel

Een avondje Noordkade sluit je uiteraard af met een lekkere borrel. Wij raden hiervoor de Afzakkerij aan. De perfecte en gezellige plek om nog even na te kletsen over alles wat je vandaag beleeft hebt. Wat was jouw hoogtepunt?

noordkade veghel

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Noordkade veghel
Algemeen Food Leisure

7 x winkelen in Veghel – Hier wil je naar binnen!

Een dagje uit op de Noordkade in Veghel, dat betekent