persoonlijk kerstpakket

Eerlijk zeggen: heb je ook wel eens ragout of pasteitjes uit je kerstpakket weggegooid omdat ze over de datum waren? Je bent niet de enige. Weet je wat een kerstpakket perfect zou maken? Als je zelf de inhoud kunt bepalen. Daarom organiseert de Noordkade op 14 en 15 december het shop-je-kerstpakket event. Daarmee kunnen werkgevers een zeer persoonlijk kerstpakket aanbieden.


Verras met een persoonlijk kerstpakket

Heb je nog geen eindejaarsgeschenk voor je personeel? Je kunt je nog steeds aanmelden voor het shop-je-kerstpakket event. Kies zelf een van de twee data en bepaal je budget; vanaf € 10,- p.p. aan horecamunten en vanaf €25,- p.p. aan cadeaumunten.

Sfeervol shoppen en proeven

Behalve een zelf samengesteld kerstpakket bieden we werknemers ook een gezellige middag. Tijdens het event kun je bij verschillende zaken terecht om een drankje of lekkernijen te proeven. Voor iedereen die niet langs kan komen of zich toch liever laten verrassen, stelt De Proeffabriek een bijzonder feestelijk en persoonlijk kerstpakket samen. 

Hoe het werkt

Deelnemers aan het shop-je-kerstpakket event krijgen twee soorten munten die ze op 14 of 15 december tussen 15:00 en 21:00 uur kunnen besteden. Horecamunten zijn tijdens het shoppen in te leveren voor een drankje of een hapje. Daarnaast krijg je als deelnemer cadeaumunten die je kunt gebruiken om je kerstpakket samen te stellen. Deze munten zijn te verzilveren bij:

– Kook Kunst Tinks
– Noord Coffee Roasters
– Pieperz
– Chez Moi Artisan Distillery
– Wijndivas
– Dis
– Bakkerij van Leur
– Plank traiteur & bistro
– Hellobier
– Trendsetters

Als dank voor hun harde werk krijgen je mensen een fijne middag en een kerstpakket dat bij ze past. We zien jullie graag verschijnen in de proeffabriek!

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Noordkade veghel
Actieve families Algemeen Vrijetijds Genieters

Decembertips: aan het eind van het jaar is bij ons genoeg te beleven

Eerlijk zeggen: heb je ook wel eens ragout of pasteitjes