Op 14 en 15 december staat er een shop-je-kerstpakket-evenement gepland op de Noordkade in de Proeffabriek. Verschillende ondernemers uit de Proeffabriek zelf doen hieraan mee. Ze bieden het personeel van bedrijven de kans om een eigen kerstpakket te shoppen. Kom langs en shop je eigen kerstpakket!


Bedrijven uit Veghel en omstreken zijn tussen 15:00 en 21:00 uur welkom in de Proeffabriek. De medewerkers van deze bedrijven krijgen de mogelijkheid om zelf hun kerstpakket bij elkaar te shoppen onder het genot van een drankje en lekkernijen. 

Je kunt deze twee dagen bij de deelnemende bedrijven terecht om hun specialiteiten te leren kennen, dit is naar eigen invulling van iedere ondernemer.

Voor deelnemende medewerkers die aangegeven dag niet aanwezig kunnen zijn wordt er een pakket samengesteld door de Proeffabriek zelf. Uiteraard ter waarde van de gekozen munten.

Om jouw bedrijf aan te kunnen melden dien je vooraf een formulier in te vullen. Hierin vermeld je het aantal werknemers, aantal munten per werknemer en de dag wanneer jouw bedrijf aanwezig is. Dit formulier is te downloaden via onderstaande link. Na het invullen van het formulier mag dit naar Chez Moi Artisan Distillery worden gestuurd: contact@chezmoidistillery.com  

De volgende bedrijven doen mee aan het shopevent:

- Kook Kunst Tinks
- Noord Coffee Roasters
- Pieperz
- Chez Moi Artisan Distillery
- Wijndivas
- Dis
- Bakkerij van Leur
- Plank traiteur & bistro
- Hellobier
- TrendsettersChez Moi Artisan Distillery
LEISURE

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

THUIS – MIME WAVE

Op 14 en 15 december staat er een shop-je-kerstpakket-evenement gepland