Laat je verrassen in het theater of de bios. Kom genieten van een lekker hapje of drankje. Neem de kids mee voor een leuke middag: het kan allemaal in december op de Noordkade. We lichten een handvol mooie tips voor je uit.


Voor muziekfans: Brigitte Kaandorp bij Noordkade Luistercafe op 2 december

Deze speciale theatereditie van Noordkade Luistercafé staat in het teken van Brigitte Kaandorp. Ze is 60 geworden en zingt een eerbetoon aan haar liedrepertoire. Brigitte heeft in haar loopbaan meer dan twintig theatershows geschreven en gespeeld. Haar humor is bij vlagen absurd, haar liedjes zijn ontroerend.

Voor de kids: Pietendag op 3 december

Verdien jij je Pietendiploma? Op zaterdag 3 december tussen 11:00 en 15:00 ben je welkom op de Noordkade bij de enige echte Pietendag. Alle kleine Pietjes mogen hier hun talenten laten zien en zo een echt diploma veroveren. Uiteraard hebben we de echte pieten uitgenodigd en is er voor ouders genoeg te zien en te proeven. Tot dan!

Voor levensgenieters: Cocktail Night op vrijdagen

Vrijdagen zijn extra speciaal bij Plank Traiteur & Bistro. Dan kun je de heerlijkste cocktails van de kaart proeven voor maar € 7,95. Ze worden uiteraard vers voor je neus bereid. Dus gooi die uitnodiging in de vrienden-appgroep en kom straks gezellig genieten van een Limoncello spritz, Hierbas de las dunnas Royal of een Espresso Martini. Voor de Bob hebben ze een assortiment mocktails.

Voor je gezin: gratis kerstfotoshoot op 17 december

Ho ho ho! Met je gezin op de foto in kerstdecor! Kom op zaterdag 17 december gezellig naar de Proeffabriek, daar staat een professionele fotograaf voor je klaar met een heel decor om jou en je gezin vast te leggen op de gevoelige plaat. Leuk voor nu, leuk voor later. Bovendien kun je thuis zelf een kerstkaart maken van je foto. Dat zijn pas beste wensen.

Voor kerstlovers: Singalong op 11 december

Kom lekker shoppen en proeven en geniet van de heerlijke kerstsfeer op de Noordkade. Tijdens Singalong op zondag 11 december zingen zes bijzondere koren de hele dag uit volle borst de beste kerst-klassiekers. Of er nu sneeuw ligt of niet, je waant je direct in kerstsferen.

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Noordkade veghel
Kunst en cultuur

Een verborgen parel op de Noordkade

Laat je verrassen in het theater of de bios. Kom