Theater de Blauwe Kei pakt ook dit seizoen uit met een prachtig breed programma. Zo staat daar binnenkort Jon van Eerd, met zijn voorstelling ‘Harrie neemt de benen’. Van Eerd is met dit alter ego al jaren een graag geziene in Veghel. 

De komedie gaat over Harrie, die als politie-agent een illegaal bordeel moet oprollen, met de nodige commotie van dien. Dat belooft volgens Jon heel wat hilariteit. “Wat je kan verwachten is natuurlijk weer een hele gekke, hysterische, grappige Harrie. Het speelt zich af rondom een bordeel. Harrie loopt daar samen met zijn neefje als politie een beetje bleu rond. Hij weet niet zo goed wat hij met al die vrouwen aan moet. Het zijn nogal sukkelige politie-agenten die in een hele andere wereld terechtkomen. Dat geeft weer een flink aantal typische Harrie-situaties.” 

Veghelse toneelprijs

Van Eerd won in het verleden tot tweemaal toe de Toneelpublieksprijs in Veghel, een toneelprijs die wordt uitreikt aan de best beoordeelde toneelvoorstelling van het seizoen. Hij komt dan ook graag naar Veghel en weet de Noordkade goed te waarderen: “Het is oprecht heel leuk om naar Veghel te komen. Het publiek is leuk en warm, je hebt hier altijd een waanzinnig leuke avond. Ik vind het een prachtig gebouw, heel prettig met al die winkels in de buurt en de mooie vijvers. Het is echt een heel volwaardig theater. Ik kom altijd met plezier die kant op!”

VOOR ELK WAT WILS

‘Harrie neemt de benen’ is op 31 maart 2022 in de Blauwe Kei te zien. Het programma van de Blauwe Kei biedt volop afwisseling voor jong en oud, van muziek en cabaret tot comedy en toneel. Voor het volledige programma klik je op de button hier beneden.

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Noordkade veghel
Algemeen

Met je handen

Theater de Blauwe Kei pakt ook dit seizoen uit met