Emotie aan een merk binden is de meest krachtige marketingtool. Studio Gotley ontwerpt en produceert reclamefilms voor marketingcampagnes met de focus op het verhaal achter het merk. Onze films brengen je doelgroep met emotie en passie in je belevingswereld, veranderen klanten in ambassadeurs en stimuleren uw merkbeleving. Onderschat nooit de kracht van een goed verhaal.


Studio Gotley is je creatieve partner in het produceren van reclamefilms voor marketingdoeleinden. Het team bestaat uit een collectief van gepassioneerde filmmakers en marketeers met ruime ervaring in de film- en marketingbranche. Met high-end apparatuur worden op maat samengestelde commercials voorzien van de hoogste kwaliteit beeld, geluid en storytelling.

The Secret Formula
In een wereld met een overschot aan informatie is onze aandacht nóg vatbaarder voor een goed verhaal. Met goede storytelling worden mensen emotioneel betrokken bij een merk en minder kritisch. Want als mensen iets zien wat ze écht geweldig vinden, komen interesse en enthousiasme van nature. Op deze manier vertalen we een boodschap en merkidentiteit naar een duidelijke call to action die je raakt. Dit zorgt ervoor dat een merk onthouden wordt, wat uiteindelijk leidt tot een verhoging van het rendement. Hoe werkt het?

Concept & Creatie
De fundering van iedere film uit onze handen. Wij laten ons inspireren door jouw visie, werkwijze en waar jouw merk voor staat. Iedere goede campagne begint met een duidelijke doelstelling.

Productie
Een obsessie voor het perfecte plaatje. Productie wordt aan de hand van het concept volledig op maat samengesteld. In deze momentopname voeren crew en acteurs met unieke locaties, licht en rekwisieten een ingewikkeld schouwspel op om zo het perfecte beeldmateriaal te oogsten.

Post-Productie
Het resultaat van precies passende puzzelstukjes. Het product van nauwkeurig selecteren, polijsten en samenvoegen van beeld en geluid. Het is hier dat de film voor de tweede keer geschreven wordt. Met oog voor vakkundige Sound- & Motion Picture werkprocessen zetten wij op gestroomlijnde wijze jouw eindproduct in elkaar.

Color Grading
Beelden spatten van het scherm. Of het voor een van onze projecten is of dat we met extern materiaal te werk gaan, onze ‘Color Graders’ zorgen dat de stijl, balans en kleuren van het beeldmateriaal er op ieder apparaat er adembenemend uit zien.

Soundtracks
De juiste noot op het juiste moment, dat maakt het verschil Juist omdat we goed snappen wat van belang is bij de verschillende elementen in onze films, componeren we vol trots onder elke productie ook een originele soundtrack.

Visual Effects
Met een beetje Computer Magic maken wij al je wildste fantasieën werkelijkheid. Durven dromen is het leukste en belangrijkste aspect bij het maken van een aangrijpende commercial. Mensen houden van een uitdaging. Wanneer het onmogelijke gebeurt rest de vraag; ‘Hoe doen ze dat?!’

Openingstijden
Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00

Studio gotley

Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel


Dagje weg van maken?


Mogen we je een suggestie doen?
Op basis van je keuze denken we dat deze je ook aanspreekt.

De Afzakkerij

Afzakkerij veghel is genieten van de fijne dingen met elkaar

Kijk dan!