Supertrap neemt het publiek nog één keer mee in de wereld van Supertramp. Met de voorstelling Goodbye Stranger neemt de band afscheid van de Nederlandse theaters. Alle grote hits en iconische nummers komen nog één keer voorbij. Denk aan School, The Logical Song, Fool’s Overture en natuurlijk Goodbye Stranger.


In de afgelopen jaren groeide Supertrap uit tot dé Nederlandse tributeband van Supertramp. De passie en energie van de topmusici zorgen voor kippenvelmomenten en brengen de magie van Supertramp écht tot leven. Wat is die magie eigenlijk? Hoe was de samenwerking tussen de bandleden? Hoe kregen ze succes? Hoe verging het ze nadat die samenwerking stopte? En wat betekent hun muziek tot op de dag van vandaag? Je hoort het, ziet het en beleeft het in Goodbye Stranger.

Muzikanten: Hein van den Broek (zang, gitaar, mondharmonica), Arno van Broekhoven (zang), Bart Groenendijk (toetsen), Silvan Hijdra (gitaar, zang), Leslie van der Heul (sax, zang), Michel Leliveld (drums), Erik-Jan de Waard (bas) en Ebert Zwart (toetsen).
Regie: Erris van Ginkel
Website: www.supertrap.nl
Facebook: www.facebook.com/supertrap/

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

The Collectors: Sekushi (BE)

Supertrap neemt het publiek nog één keer mee in de