Hij Zei/ Zij Zei is een heerlijke mix van toneel en pure stand-up waarin een man en een vrouw verbaal hun verschillen op hilarische wijze bevechten. Soms in pittige dialogen, vaker nog in oergeestige stand-up. Wees getuige van deze strijd der seksen, waarin de spelers op zoek gaan naar begrip, verbinding en elkaars perspectief. Grappig, nodig, belangrijk en helemaal van nu.


Speciaal voor deze voorstelling bundelen Berit Companjen en Silvester Zwaneveld hun unieke talenten. Of dat een goed idee is? Silvester vindt van wel, Berit haar mening is niet gevraagd. Een voorstelling met een ongezonde dosis humor.

“Al vanaf de eerste zinnen weet je dat dit heel humoristisch wordt” (I Love Theater). “De opzet vind ik bijzonder gewaagd te noemen. Een fantastische combinatie. De chemie tussen Zwaneveld en Companjen is verrassend” (Theater Paradijs). “Ze gooien er een aanstekelijke energie in. Veel van wat ze brengen is herkenbaar” (Theaterkrant).

Silvester Zwaneveld is bekend van het cabaretduo Arie & Silvester. Hij ging solo verder en heeft naast cabaret verschillende visuele, tekstloze voorstellingen gemaakt. Ook produceert en regisseert hij tal van andere theatermakers.

Comédienne Berit Companjen is een vaste speler bij het Rotterdamse Comedy Club Haug. Daar scoort ze hoge ogen met haar stevige conferences, scherpe observaties en haar uitnodigende persoonlijkheid.

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

Livemuziek Afzakkerij: Femme Fugazi

Hij Zei/ Zij Zei is een heerlijke mix van toneel