Een groep performers, bestaande uit freerunners, hiphopdansers, B-Boys, acrobaten, jongleurs en skaters, verkent de grenzen van de allesomvattende elementen water, vuur, lucht en aarde. Telkens dagen de performers elkaar uit en zoeken ze naar een nieuwe balans van rust, energie, ruimte en kracht. Een energieke show waarbij ze met elkaar clashen, elkaar uitdagen en vervolgens samensmelten tot één geheel.


In het wervelende Hiphop Circus komt werkelijk álles samen. De performers spelen in hun bewegingen met de vier elementen. Zij zijn zo vlug als water, lijken te zweven door de lucht en landen met beide voeten op de grond. DJ Irie zorgt voor vette beats, terwijl BMX-ers, skaters, breakers en acrobaten de meest onvoorstelbare combinaties van bewegingen en disciplines laten zien. Tijdens dit overweldigende spektakel kijk je je ogen uit!

Vorig seizoen stond ISH Dance Collective in ons theater met de voorstelling Rhythm & Flow, deze dansshow werd door ons publiek gewaardeerd met een 8,7.

ISH Dance Collective
Choreograaf, artistiek leider en oprichter Marco Gerris vindt al meer dan twintig jaar met succes zijn weg buiten de gebaande paden. Geïnspireerd door straatcultuur brengt ISH hiphop dans en urban sports naar het theater. Verenigd door het besef dat grenzen niet bestaan, maakt ISH dans van elementen die je niet meteen als dans zou bestempelen. Er ontstaat bewegingsvrijheid als je de kaders loslaat: de verbindende kracht van een open blik.

Over de vorige show
“Met Rhythm & Flow brengt choreograaf Marco Gerris zijn gezelschap naar grote hoogte. Dat doet hij eigenlijk altijd, maar met deze productie is het écht raak: het collectief performt uitermate lekker” (Theaterkrant.nl) “Rhythm & Flow is een must-see voor hiphoppers, breakers en freerunners (in spe) en iedereen die van een samensmelting van urban en traditionele theaterkunst houdt” (ilovetheater.nl).

Cast: n.n.b.
Regie: Marco Gerris

www.ishdancecollective.com
Facebook: https://www.facebook.com/ISHdancecollective
Instagram: https://www.instagram.com/ishdancecollective
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCNW_rR10Q8xCkeT2HYLL7Iw
TikTok: https://www.tiktok.com/@ishdancecollective

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

Maame Joses – Zingt Nina Simone

Een groep performers, bestaande uit freerunners, hiphopdansers, B-Boys, acrobaten, jongleurs