Een grimmig kijkende Rotterdammer met een Turkse achternaam die ‘lachebek’ betekent, dat betekent in dit geval; een groot comedytalent! “Stand-upcomedy heeft mazzel dat Sezgin voor stand-upcomedy heeft gekozen”, aldus collega-cabaretier Daniël Arends. “Ik ben zó blij dat er nu gewoon weer een gast rondloopt die écht niet normaal is”. Sezgin werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2024. Eerder toerde hij twee seizoenen door het land in het voorprogramma van Patrick Laureij, ook in ons theater.


“Ik heet Sezgin en ik ben de minst bekende gast die in de race zit om de definiërende stand-up comedian van deze tijd te worden. Na het zien van de show zul je zien dat ik het in me heb om te winnen. Het was een lange weg van de diepste krochten van dit land tot aan het podium en het wordt een nog langer pad van het podium naar de top. Ik deel dat pad graag met je. Tot in het theater”.

“Eindelijk weer eens iemand die niet op het podium staat alsof ie een 10 voor stand-up comedy probeert te halen, maar er gewoon als dier staat dat doet wat het moet doen. Namelijk onvoorspelbaar, uniek en vooral grappig zijn.” (Daniël Arends).

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

Lotte Velvet – Carrousel

Een grimmig kijkende Rotterdammer met een Turkse achternaam die ‘lachebek’