Deze editie van Goedemorgen Noordkade wordt verzorgd door Pien van Gerven en Diederick Ensink. Pien en Diederick nemen je in Musical Memories mee op een reis langs de vele prachtige muziek die de Nederlandse musical- en theaterwereld te bieden heeft.


Beleef een trip down memory lane naar de tijd van de oer-Hollandse liedjes van Wim Sonneveld, Annie M.G. Schmidt en Willeke Alberti, afgewisseld door solo’s en duetten uit Nederlands’ prachtigste musicals en bekende opera’s. Pien en Diederick nodigen het publiek regelmatig uit om mee te zingen. “Iedereen kan zingen”, aldus Pien, die naast het zingen van de mooiste aria’s in haar dagelijks leven ook zanglessen geeft. Diederick, die tijdens deze muzikale ochtend ook diverse instrumenten speelt, sluit zich hierbij aan: “muziek is iets van- en voor ons allemaal, hoe jong of oud je ook bent”.

Laat je verrassen, haal de mooiste herinneringen op en geniet van de prachtige liedjes, met als één van de hoogtepunten: een geheel eigen vertolking van het Avé Maria van Gounod met zang van Pien en vioolspel van Diederick.

Inclusief koffie/thee en twee versnaperingen.

GOEDEMORGEN NOORDKADE
Goedemorgen Noordkade is in samenwerking met de Veghelse sopraan Wilma Bierens tot stand gekomen. In een sfeervolle setting brengen jonge, enthousiaste artiesten een rijk palet aan muziekstijlen ten gehore, toegankelijk voor iedere muziekliefhebber.

De concerten starten om 11.00 uur en vinden plaats in de Malerij, de binnentuin van de Noordkade, die met de industriële mengmachines en het glazen dak een adembenemend decor vormt. Een goede start van de zondag!

Dit seizoen vinden er nog een Goedemorgen Noordkade plaats op zondag 15 september.

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

Expositie “Installatie voor De Compagnie” – Karin van Dam

Deze editie van Goedemorgen Noordkade wordt verzorgd door Pien van