Deze editie van Goedemorgen Noordkade wordt verzorgd door sopraan Morann De Langhe en tenor Koen Masteling. Samen met pianist Mark van Nispen brengen zij een theatraal concert met de mooiste klassiekers van gevarieerde genres.


Sopraan Morann De Langhe en tenor Koen Masteling zijn recent afgestudeerd aan het conservatorium en zijn nu volop werkzaam binnen de klassieke muziektheaterwereld. In dit zondagochtendconcert wisselen zij aria’s uit de bekendste opera’s/operettes en de mooiste musical melodieën af met de tijdloze muziek van onder andere Wim Sonneveld en Jules de Corte. Een concert vol verrassingen die de mooiste herinneringen naar boven halen.

Koen Masteling is tenor en heeft naast zijn bachelor Muziektheater Klassiek in Tilburg ook een Master Zang afgerond aan het conservatorium van Rotterdam. Naast het zingen van oratoria en liedrecitals is het zijn passie om zang en theater te verbinden. Hij zingt bij diverse operagezelschappen waaronder Holland Opera en Opera Spanga.

Sopraan Morann De Langhe rondde haar bachelor Muziektheater Klassiek en Master Of Music beiden af in Tilburg. Daarnaast behaalde ze haar lesbevoegdheid als dramadocent aan Toneelacademie Maastricht. Ze onderzoekt de samenkomst van klassieke muziek en theater als docent en regisseuse, maar ook tijdens het uitvoeren van diverse operarollen en liedprogramma’s als klassiek zangeres.

Inclusief koffie/thee en twee versnaperingen.

GOEDEMORGEN NOORDKADE
Goedemorgen Noordkade is in samenwerking met de Veghelse sopraan Wilma Bierens tot stand gekomen. In een sfeervolle setting brengen jonge, enthousiaste artiesten een rijk palet aan muziekstijlen ten gehore, toegankelijk voor iedere muziekliefhebber.

De concerten starten om 11.00 uur en vinden plaats in de Malerij, de binnentuin van de Noordkade, die met de industriële mengmachines en het glazen dak een adembenemend decor vormt. Een goede start van de zondag!

Dit seizoen vinden er nog een Goedemorgen Noordkade plaats op zondag 4 mei.

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

Trompettist In Auschwitz – Herinneringen Van Lex Van Weren

Deze editie van Goedemorgen Noordkade wordt verzorgd door sopraan Morann