Fabriek Magnifique is een zinderend festival met verrassingen op iedere plek. Met muziek, dans, theater, beeldende kunst en film. En alles wat ertussen zit. Met hapjes en drankjes, uitgelaten dansende menigten en ingetogen voorstellingen.


Fabriek Magnifique biedt een podium voor allerlei uitingen van kunst en cultuur, zoals beeldende kunst, dans, literatuur, muziek en theater op de Noordkade. Er zijn projecten van, voor en door inwoners van Meierijstad. Kunst die verbindt en mensen met elkaar in contact brengt. Ook zijn er educatieprojecten opgezet die het talent van kinderen en jongeren stimuleren.

Op culinair gebied vormt Fabriek Magnifique samenwerkingsprojecten met zowel de voedingsindustrie als horecabedrijven. Niet zo vreemd als je bedenkt dat een aantal van Nederlandse grootste voedingsbedrijven hun oorsprong hebben in Veghel, de plaats waar het festival is ontstaan.

FABRIEK MAGNIFIQUE IS Gratis te bezoeken!

Een bezoek aan het festival hoeft niets te kosten. Alle voorstellingen zijn gratis toegankelijk. Overal is horeca, maar wie wil kan zijn eigen picknickmand meenemen. De komende tijd zal het programma bepaald worden en deze komen dan ook op de agenda op de website van de Noordkade.Fabriek magnifique
Kunst + Cultuur

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

JUF ROOS GAAT OP AVONTUUR

Jos Kaldenhoven Fabriek Magnifique is een zinderend festival met verrassingen