Olav Mol en Jack Plooij komen in het theater hun passie voor Formule 1 met de fans delen. In deze voorstelling besteden ze veel aandacht aan de Formule 1-helden van toen en nu. Uiteraard geven ze ook een exclusieve kijk achter de schermen met interessante feiten, anekdotes, geheimen en de hoogoplopende rivaliteiten; waar de kenner, maar ook de leek zijn hart aan kan ophalen.


De Formule 1 is in populariteit de snelst groeiende sport in Nederland. Dit komt mede doordat Max Verstappen in 2021 als eerste Nederlander wereldkampioen werd en inmiddels drie wereldtitels op zijn naam heeft staan. Deze fantastische momenten werden uiteraard voorzien van het gevatte commentaar van Olav Mol en Jack Plooij.

OLAV MOL EN JACK PLOOIJ
Olav Mol is sinds 1991 commentator bij de GP's en de laatste jaren bij Ziggo Sport. Een grotere expert dan Mol op het gebied van Formule 1 bestaat er niet. Van de geschiedenis tot aan obscure feitjes, Mol weet het allemaal. Verslaggever Jack Plooij interviewt coureurs en teambazen al ruim 20 jaar. Samen verzorgen ze sinds 2022 het exclusieve live raceverslag voor Grandprix Radio.

Website: https://racetheatershow.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/DeRaceTheatershow

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

The Unplugged Experience – Tribute To MTV Unplugged

Olav Mol en Jack Plooij komen in het theater hun