Diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen, woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende haren, zeeblauwe ogen en schitterende stem is ze het lievelingetje van haar vader, Koning Triton. Bij een hevige storm redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van een zinkend schip. Ze wordt op slag verliefd en wil niets liever dan bij hem zijn, maar zij woont in de zee en hij op het land. Ze gaat op zoek naar iemand die kan helpen haar wens te vervullen. Maar, ze krijgt alleen hulp in ruil voor haar stem! En wat als blijkt dat haar stem het enige is wat de prins zich kan herinneren van de Kleine Zeemeermin? Zal het haar lukken de prins ooit weer te zien?


Verkleden en meet & greet
Kom jij verkleed naar het theater? Meld je aan voor de sprookjesverkleedwedstrijd en maak kans op een betoverende prijs. Daarnaast kun je na de voorstelling alle helden uit de show ontmoeten tijdens een meet & greet in de foyer van het theater. Met Sita Vermeulen en Natascha Molly afwisselend in de rol van Kleine Zeemeermin.

Met De Kleine Zeemeermin De Musical zet Van Hoorne Studios haar jarenlange sprookjestraditie voort. De sprookjesvoorstellingen van Van Hoorne Studios zijn in 2022 en 2023 bekroond met de Musical Award voor Beste Familiemusical.

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

Over Een Kleine Mol Die… – Meneer Monster

Diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos