Van de foute kerstfilm thuis op de bank naar de onweerstaanbaar foute romantische komedie in het rode pluche: Cupcakes For Christmas! Voor het eerst wordt dit populaire genre vertaald naar live theater.


Op de avond van de première van haar nieuwste romantische kerstfilm, moet actrice Kate noodgedwongen terugkeren naar haar ouderlijk huis omdat haar vader is overleden. Kate’s moeder en haar broer hebben tijdens de drukke kerstperiode dringend hulp nodig in de knusse familiebakkerij. Wat zij niet weten, is dat Kate overweegt het bedrijf te verkopen aan een internationale bakkersketen. Terwijl Kate steeds meer gevoelens krijgt voor de innemende kleinzoon van de eigenaar, komt de band met haar moeder op scherp te staan. Ze staat voor de belangrijkste keuze van haar leven: kiest ze voor haar familie, de liefde of haar filmcarrière?

Trek je foutste kersttrui aan, neem je vrienden/vriendinnen/familie mee en dompel je onder in de heerlijke kerstsfeer van het theater.

De cast vindt het leuk als de bezoekers in hun meest foute kerstoutfit naar het theater komen. De leukste outfit wordt beloond met een leuke prijs!
Script/teksten: Leon van Uden & Muziek: Bas van den Heuvel Regie: Marleen van der Loo

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

La Grange

Van de foute kerstfilm thuis op de bank naar de