Stand-up comedian, acteur, tv-presentator, zanger, imitator en producent Jandino Asporaat is terug in ons theater, niet als Judeska, maar als Jandino.


“Ligt het nou aan mij of wordt de wereld met de dag gekker? Misschien hebben wij allemaal therapie nodig. Maar de vraag is, welke therapie moet je dan kiezen? Er is tegenwoordig voor alles therapie: sekstherapie, psychoanalytische psychotherapie (ik weet niet eens wat dat is), gedragstherapie, systeemtherapie, ervaringsgerichte therapie, relatie- en gezinstherapie. Misschien moeten wij gewoon beginnen met lachtherapie, want het maakt niet uit door welke uitdagingen jij op dit moment gaat, lachen is altijd het beste medicijn”.

Aan het einde van deze show zal je zeggen over jezelf “misschien ben ik zo gek nog niet, maar de rest van de wereld? Hmm, die spoort echt niet, maar dan ook echt niet! Of wel”.

In 2006 maakt Jandino zijn eerste cabaretprogramma: Antilliaanse Pot. Dit is direct een succes. Vele theatershows volgden waaronder in een uitverkochte Kuip en meerdere malen in een uitverkocht Ziggo Domo, Rotterdam Ahoy en AFAS Live. Daarnaast stond Jandino in het theater als Judeska, maakte hij De Dino Show en was hij te zien in diverse films (onder andere vijf Bon Bini titels).

Website: www.jandino.nl
Facebook: @asporaatjandino
Instagram: @jandinoasporaat
Twitter: @JandinoAsporaat

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

Piet van Eeghen – De Verlichting Nabij

Stand-up comedian, acteur, tv-presentator, zanger, imitator en producent Jandino Asporaat