Proef verschillende bieren uit het assortiment van Hellobier en geniet van een boottocht over de Zuid-Willemsvaart. Borrel op een donderdagavond op het water. Bierproeverij onder begeleiding van een biersommelier met kapitein Martijn als schipper.


Donderdagavond bijzondere bieren proeven op de boot? Dat kan door de samenwerking tussen Hellobier en Waterproeverij Noordkade.

Wat houdt de bierproeverij op de boot in?

Hellobier selecteert 4 verschillende bieren uit het assortiment van de winkel. Onder begeleiding van een biersommelier, brouwer of andere bierkenner proef je deze bieren en krijg je daarbij uitleg over het bier, de brouwerij, brouwen in het algemeen en andere leuke bierweetjes. Natuurlijk mag je ook vragen stellen zodat je nog meer komt te weten over bier. 

Op tafel staat chips, nootjes, kaas en worst. 

Wanneer wordt de bierproeverij de boot georganiseerd?

We hebben het jaar al vooruit gepland waarbij we altijd de bierproeverij op de boot plannen op een donderdagavond. Starttijd is 19.30 uur. Verwachte eindtijd is 21.30. 

Specifieke wensen voor bieren of dieetwensen?

De selectie bieren wordt gekozen door Hellobier. Zijn er bepaalde (dieet)wensen zoals lactose en gluten dan houden we daar graag rekening mee. Het is eventueel ook mogelijk om mee te doen met een alcoholarme proeverij. Geef dit aan bij de reservering. 

Alle informatie op een rijtje

Starttijd: 19.30
Aantal bieren: 4
Borrelhappen: nootjes, chips, kaas & worst
Altijd een donderdagavondHello Bier
FOOD
Borrel
Proeverij

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

Jandino – Therapie

Proef verschillende bieren uit het assortiment van Hellobier en geniet