Zondagmiddag bijzondere bieren proeven met heerlijke happen dat kan op de Noordkade. Door de samenwerking van Hellobier en DIS kun je in 2,5 uur tijd 5 bieren proeven met daarbij een aantal happen vanuit de keuken van DIS.


Wat houdt de bierproeverij op de Noordkade in?

Hellobier selecteert 5 verschillende bieren uit het assortiment van de winkel. Onder begeleiding van een biersommelier, brouwer of andere bierkenner proef je deze bieren en krijg je daarbij uitleg over het bier, de brouwerij, brouwen in het algemeen en andere leuke bierweetjes. Natuurlijk mag je ook vragen stellen zodat je nog meer komt te weten over bier. 

DIS zorgt voor de culinaire versnapering met een borrelplank en 3 losse happen. Honger en dorst worden gestild. Een volledig maaltijdvullende selectie is het voor de (grote) eter niet. Maar je eet je vingers er wel bij op. 

Wanneer wordt de bierproeverij de Noordkade georganiseerd?

We hebben het jaar al vooruit gepland waarbij we altijd de bierproeverij op de Noordkade plannen op een zondagmiddag. Starttijd is 15.00 uur. Verwachte eindtijd is 17.00/17.30. 

Specifieke wensen voor bieren of dieetwensen?

De selectie bieren wordt gekozen door Hellobier en de happen worden bepaald door DIS. Zijn er bepaalde (dieet)wensen zoals lactose en gluten dan houden we daar graag rekening mee. Het is eventueel ook mogelijk om mee te doen met een alcoholarme proeverij. Geef dit aan bij de reservering. 

Alle informatie op een rijtje

Starttijd: 15.00
Aantal bieren: 5
Borrelhappen: borrelplank + losse happen
Altijd een zondagmiddagHello Bier
FOOD
Borrel
Proeverij

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

Tineke Schouten – De Schouten Schoenen Aan  

Zondagmiddag bijzondere bieren proeven met heerlijke happen dat kan op