Twee acteurs, één muzikant, geen script. Improvisatietheater zó virtuoos dat je het moet zien om het te geloven. Geen zorgen: je hoeft zelf het podium niet op. Laat dat maar aan Andries en Stefan over! Na het winnen van het NK Improvisatietheater, drie keer op rij, en de lovende recensies bouwden zij in korte tijd een ware cultstatus op.


Elke avond beginnen cabaretiers Andries Tunru (finalist De Slimste Mens en winnaar van onder andere de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten) en Stefan Hendrikx (winnaar van het Leids Cabaret Festival, bekend van de tv-programma’s Alpacas en Hufterproef) weer met absoluut niks. Een blanco canvas waarop zij, geïnspireerd door jouw input, een compleet universum ontvouwen. Met de spannendste verhalen, de scherpste grappen en muzikaal omlijst door multi-instrumentalist Joep Hullegie. Niets ligt vast en alles kan.

“Pijnlijke kaken van het lachen!” (ilovetheater).
“Voor Hendrikx en Tunru bestaat er geen alledaagsheid. Ze kijken naar de wereld door een bril van soapseries, misdaadthrillers en musicals” (Theaterkrant).

Spel: Andries Tunru en Stefan Hendrikx
Muzikale begeleiding: Joep Hullegie
Impresariaat: Bos
Theaterproducties Techniek: Wout Jansen
Foto: Super Formosa Photography
Grafisch ontwerp: Simon Boer

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

Gerard Van Maasakkers – In De Gloria

Twee acteurs, één muzikant, geen script. Improvisatietheater zó virtuoos dat