heerlijke dag in de noordkade veghel

Breng je een bezoek aan de Noordkade en heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan hebben we hier een aantal snelle, te gekke tips voor je. De beste activiteiten De Noordkade voor (grote) groepen in De Noordkade vind je hier. Of het nu gaat om een groepsuitje, personeelsuitje of familie uitje, onze bewoners helpen je met alle liefde op weg.


1. SERVICE BIOSCOOP INDUSTRY

Service Bioscoop INDUSTRY is een bioscoop waar service voorop staat. De gastvrije bediening staat voor je klaar om ook tijdens de voorstelling je bestelling op te nemen. Regelmatig worden er speciale avonden georganiseerd, zoals de Ladies Night.

2. Noordkade Uitjes

Op zoek naar een origineel groepsuitje met vrienden, familie of collega’s? Bij Noordkade Uitjes vind je alle ingrediënten voor een gezellige vriendendag, teambuilding, vrijgezellenfeest of kinderfeestje. Van een bloedstollende escaperoom in een oude graansilo van 35 meter hoog tot aan de unieke Axe Throwing ervaring. En vergeet de gezellige pubquiz niet die we aansluitend voor jullie kunnen regelen!

Sim Racing Veghel – Noordkade Uitjes

3. Sim Racing Veghel

Zoek je liever actie op een echt Formule 1-racecircuit? Boek dan je Sim Racing ervaring bij Noordkade Uitjes! Stap in de schoenen van een echte coureur en scheur door de chicanes. Een ideaal uitje voor zowel beginnende als ervaren racers. Ga de strijd aan in de race-sims in een échte race-kelder. Klaar voor de start? Lampen uit, racen maar!

4. RONDLEIDING OVER De NOORDKADE

Deze wordt verzorgd door vrijwilligers van museum SIEMei. Tijdens de rondleiding ontdek je de geschiedenis en geheimen van CHV Noordkade. De rondleiding brengt je door de gebouwen op de Noordkade. Maximaal vijftien personen per groep.

Activiteiten De Noordkade
Siemei Museum – Noordkade Veghel

5. BEZOEK AAN HET SIEMEI MUSEUM

SIEMei (Stichting Industrieel Erfgoed Meierij) toont in haar museum uiteenlopende voorbeelden van de industriële en ambachtelijke bedrijvigheid uit de Meierij. De collectie loopt uiteen van letterzetmachines, houtverspaanders en een dragline, tot oude telefoontoestellen, gereedschappen en een lintzaagmachine. Daarnaast zijn er regelmatig wisselcollecties te zien.

6. KOFFIEPROEVERIJ BIJ NOORD COFFEE ROASTERS

Koffieproeverij met drie verschillende koffies. Deze worden telkens op een andere manier bereid. De barista vertelt je iets over de zetmethode en herkomst van de koffie. Je proeft zo drie verschillende Single Origin’s uit drie verschillende landen. Na afloop krijg je een zakje van jouw favoriete koffie, uit eigen branderij, mee naar huis.

Wil je ook het brandproces zien en je eigen bonen branden? Dat kan. Breid je proeverij dan voor een kleine meerprijs uit met een branderijbezoek.

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

noordkade veghel
Kunst en cultuur

De Blauwe Kei tovert Grote Zaal om tot kunstproject

heerlijke dag in de noordkade veghel Breng je een bezoek