Fabriek Magnifique 2022 is bijna een feit! En we hebben een blik grote namen voor je open getrokken om op Fabriek Magnifique de show te komen stelen. Wie dan? Nou: hier komen ze.


1. EMMA HEESTERS

Ze werd bekend op YouTube maar heeft inmiddels al meerdere hits op haar naam staan. Kortom Nederland kan niet meer om Emma Heesters heen. Op vrijdagavond sluit ze Fabriek Magnifique af op het buitenpodium en dat wordt gegarandeerd een feestje.

2. ABBA FEVER

Trek je dansschoenen sowieso maar aan want de muziek van ABBA trekt iedereen de dansvloer op. Met ABBA Fever als afsluiter op de zaterdagavond gaan we helemaal los. De leden van ABBA Fever komen zo dichtbij het origineel dat je bijna denkt dat Agnetha, Anni-Frid, Björn en Benny echt in Veghel neergestreken zijn.

@noordkade_veghel op Instagram

3. Nelleke Bosland

Ook op het gebied van kunst hebben we een partijtje grote namen in de aanbieding. De bekendste: Nelleke Bosland. Met plakband creëert Nelleke de mooiste kunstzinnige creaties op bestaande architectuur. Kunst die je echt moet beleven.

4. Disco Nico

Hij staat op alle grote festivals in Nederland en natúúrlijk ook op Fabriek Magnifique. Disco Nico is een DJ die je laat dansen vanaf de eerste noot uit z’n speakers. De perfecte afsluiting dus voor een fijn dagje Fabriek Magnique. Wij staan zaterdagavond rechtsvoor! 

Laten we ook DJ Lawson, DJ WZ en Bob Marley Tribute niet vergeten. Het programma knalt uit elkaar van grote namen. We zien je dus 22, 23 en 24 juli op de Noordkade voor Fabriek Magnifique

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Theater de blauwe kei
Kunst en cultuur

Dit is waarom de Noordkade zo’n bijzonder theaterprogramma heeft

Fabriek Magnifique 2022 is bijna een feit! En we hebben