‘Hier moet je zijn in Brabant!’

Visit Brabant start deze zomer de campagne #hiermoetjezijninbrabant waarbij ze een vijf meter grote pijl door de mooiste plekken in Brabant laten reizen. Het wordt een trip van 350 kilometer dwars door de provincie, met als belangrijkste doen natuurlijk onze provincie op de kaart te zetten. En waar anders kan je die campagne beter starten dan op de Noordkade.

Op 9 juni arriveerde de Visit Brabant karavaan voor een feestelijke kickoff van hun campagne. De directeur van Visit Brabant Heleen Huisjes vertelde daar in haar speech dat de Noordkade een echte hotspot in Brabant is. De Noordkade draait natuurlijk om food en cultuur en dat past perfect bij onze provincie. Ook had ze grote bewondering voor de ondernemers op de Noordkade. Dat alles bij elkaar is natuurlijk de reden dat je hier moet zijn.

Wethouder Coby van der Pas nam namens de gemeente Meierijstad de pijl symbolisch in ontvangst. De pijl staat een week lang op de Noordkade. Daarna reist ‘ie door naar een andere locatie ergens in Brabant. Bij de pijl is ook een selfiespot te vinden. Je kunt hier de perfecte foto maken, met pijl en natuurlijk mét de Noordkade op de achtergrond.

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Noordkade veghel
Food

Coöperatieve samenwerking leidt tot lekker ‘hendig’ drankje

'Hier moet je zijn in Brabant!' Visit Brabant start deze