De Noordkade is perfect voor een dagje shoppen of een gezellig avondje uit. En zelfs als er geen activiteiten of evenementen gepland zijn, dan kun je je nog prima vermaken door alleen al de prachtige locatie te bewonderen. Maar er is de komende tijd juist heel veel te doen, ondanks de nieuwe maatregelingen. Alle activiteiten en voorstellingen vind je in onze agenda. Maar deze vijf pareltjes wilden we je niet onthouden. 

Stef bos – bloemlezing

Deze bijzondere voorstelling moet je echt zien. Stef Bos alleen met z’n piano. Wat wil je nog meer? Tijdens deze avond neemt hij je mee door oud werk, maar je krijgt ook een inkijkje in het schrijfproces en z’n nieuwe werk. Dichterbij dan ooit en elke avond is anders. Kaarten scoor je hier.

Victoria Koblenko, Tanja Jess en Puck Pomelien – Mijn Man Begrijpt Me Niet

Deze zwarte feelgood-komedie zit vol herkenbare en grappige situaties en dilemma’s. Want heb je wel de ideale man gevonden? En trek je nou wel of niet die tweede fles wijn open? Deze vragen en meer stellen drie vrouwen tijdens de cursus Help, mijn man begrijpt me niet. Een ideaal avondje uit samen met je vriendinnen. 

ali B – Koorts

In Koorts legt Ali B uit wat er allemaal aan de hand is: in huize Bouali en in Nederland. Er komen talloze onderwerpen voorbij waar hij zijn licht op wil laten schijnen. Zowel persoonlijk als maatschappelijk en daarbij wint zijn optimisme het nog altijd van zijn bezorgdheid. Of zoals hij het zelf bijna Cruijffiaans formuleert: “Zelfs als het misgaat, komt het goed”.

Caberestafette 

Jong cabaret talent spotten doe je hier! Tijdens de Cabarestafette krijg je drie cabarettalenten voor de prijs van één. Ze betreden het podium en doen hun ding. Voor hun de ideale kans om podiumervaring op te doen, voor jou een kans om een avondje lekker te lachen. Tel uit je winst. 

Musical de Vuurvogel 

Last maar zeker not least: Phoenix Cultuur brengt eindelijk weer een eigen musicalproductie op de planken. De musical ‘de Vuurvogel’ is een prachtig verhaal over moederliefde, gevangen prinsessen en blunders in een tuin. Kom genieten van jong talent en koop hier je kaartjes. 

Heb jij je keuze al gemaakt. Check zeker ook even alle restaurants op de Noordkade om er écht een avondje uit van te maken.

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Noordkade veghel
Algemeen

Dit is de Noordkade van: de familie Verboord

De Noordkade is perfect voor een dagje shoppen of een