Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint! Het is weer bijna zover, Sinterklaas komt naar de Noordkade in Veghel en om dat te vieren hebben wij allerlei activiteiten op de planning staan. We zetten ze even voor je op een rijtje, zodat jij precies weet waar je wanneer moet zijn. Tot dan!

Sinterklaasintocht

Op 19 november komt Sinterklaas om 13.30 uur aan op de Noordkade in Veghel! Neem plaats op onze tribune voor het beste uitzicht, geniet van warme chocolademelk met slagroom en proef de lekkerste pepernoten. En het leukste van alles? Elk kind mag een verrassing uit onze grabbelton halen! (Let op! op=op) Komen jullie ook?

pietendag

Pietendag

Wil je jouw Pietendiploma verdienen? Op zondag 3 december van 11.00 tot 14.00 is het Pietendag op de Noordkade! Knutsel samen met de Pieten jouw eigen Pietenmuts, klim over daken en gooi de pakjes in een schoorsteen als een échte Piet! Alle jonge Pietjes zijn van harte welkom om hun vaardigheden te laten zien en zo een officieel diploma te behalen. Natuurlijk hebben we ook de echte pieten uitgenodigd en er is voor ouders genoeg te beleven en te proeven. Sinterklaas arriveert vanaf ongeveer 11.30 uur. Zien we jullie daar?

pietendag

Fien & Teun: Het Sinterklaasfeest

Op 26 november krijgen Fien en Teun tijdens de voorstelling heel bijzonder bezoek: Sinterklaas komt langs op de boerderij! Een vrolijke familievoorstelling bij de Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade inclusief boerderij experience in de foyer. Maak je uitje compleet met een drankje of hapje met speciaal voor de kids een heerlijk kindermenu! Meer info en tickets vind je hier.

Fien en Teun voorstelling sinterklaas

Sinterklaasfilms bij Industry

Ook bij de servicebioscoop Industry bevind je je in de Sinterklaassferen. De nieuwe familiefilm ‘De Club van Sinterklaas: de gestrande stoomboot’ draait nog steeds! Hebben jullie hem al gezien? Zo niet, dan is dit je kans! Ben je nog niet uitgekeken? Dan hebben we ook nog ‘De grote sinterklaasfilm en de strijd om pakjesavond’ voor je klaarstaan. Reserveer hier je tickets.

noordkade veghel

DIS sinterklaaslolly met pepernoten

Van deze Sinterklaaslolly wordt ieder kindje blij. Op het Instagram-account van DIS delen we een filmpje waarin we stap voor stap uitleggen hoe jij je eigen sinterklaaslolly kan maken. Super eenvoudig en leuk om samen met je kinderen te doen. Ga jij hem thuis proberen te maken? Smullen maar!

Er valt voor het hele gezin genoeg te beleven op de Noordkade. Maak je dagje uit compleet met een hapje en een drankje, zoek de vissen en papegaaien of bezoek de gratis exposities. We maken er samen een groot feest van!

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

De afzakkerij
Algemeen Leisure

5 x de ideale date night activiteiten op de Noordkade

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint! Het is