De koude, regenachtige herfstdagen staan weer voor de deur. Heerlijk met een dekentje en een warme kop thee voor de open haard op de bank. Maar wil je het vuurtje tussen jullie écht aanwakkeren? Dan hebben wij voor jullie de ideale date night activiteiten op de Noordkade op een rijtje gezet.

Samen dansen en sjansen

Een gezellig avondje samen dansen, sjansen en zingen? Kom dan op zaterdag 4 november gezellig naar de legendarische 80’s 90’s & 00’s Radio Party! Alle grote hits uit de jaren 80’s, 90’s en 00’s komen voorbij deze avond! Je hoort de meest swingende hits uit de 80’s, waar natuurlijk de verlichte dansvloer en discobollen niet mogen ontbreken. Ga helemaal los op de grootste hits uit de 90’s in een onvergetelijke sfeer en lekkerste danceable hits uit de 00’s. Stilstaan is onmogelijk!

80's, 90's & 00's Radio Party

Romantisch avondje theater

Ook op het gebied van theater valt er van alles te zien en beleven op de Noordkade. En als jullie beiden van theater houden, dan is een avondje doorbrengen in de Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade een geweldig idee. Of je nu van klassieke stukken of humoristische voorstellingen houdt, hier vind je iets waar jullie blij van worden. Kun je niet kiezen? Combineer het dan! De ene avond kies jij en de andere avond laat je je verrassen door je partner. Win-winsituatie, toch?

De afzakkerij

Samen lachen, gieren, brullen

Ook heel belangrijk natuurlijk! Op vrijdag 3 november kun je genieten van de beste stand-up comedians van Nederlandse en Vlaamse bodem. Thank God It’s Friday is hilarisch, messcherp, gortdroog, inventief, vreemd met een muzikale twist. In ieder geval altijd grappig. Beleef een gezellige avond met een drankje binnen handbereik, een MC en de beste stand-up comedians van Nederlandse en Vlaamse bodem.

Comedy cafe

Bewonder de kunst

Wist je dat er op de Noordkade vaak verschillende exposities worden tentoongesteld? Begin je dag met een drankje van Noord Coffee Roasters, waar ze met liefde de lekkerste cappuccino’s en koffie’s voor je bereiden. Wandel daarna eens langs de Fabriekswinkel of Kook Kunst Tinks en vervolg je weg naar de Wiebenga silo’s waar zich afwisselend verschillende exposities bevinden.

Shoppen veghel

Filmavondje bij de Industry

Om de dag compleet te maken kun je natuurlijk ook nog een filmpje pakken bij de Industry. Zwijmel samen weg bij een romantische komedie of houd elkaar stevig vast tijdens een spannende thriller. Het toppunt? De Industry biedt service tot aan de bioscoopstoel. Met slechts een druk op de knop is jouw snack of drankje al onderweg. Sluit de avond af met een heerlijke borrelplank bij Plank Traiteur & Bistro en jullie avond kan niet meer stuk.

Noordkade veghel

Dus, datum geprikt? Bekijk onze agenda om te zien wat er nog meer te beleven is op de Noordkade tijdens deze herfstige dagen. Genoeg mogelijkheden voor een gezellig en romantisch avondje uit.

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Noordkade veghel
Algemeen Kunst en cultuur

6 x spectaculaire activiteiten voor cultuurliefhebbers tijdens BIJT!

De koude, regenachtige herfstdagen staan weer voor de deur. Heerlijk