een uniek en onderscheidend sportconcept

Op een prachtige locatie op de Noordkade en met een opvallende entree tref vanaf 18 december, je onder hetzelfde dak als Industry Bioscoop, restaurant Wittern, SIEMei en Stadsbrouwerij De Vleeghel een nieuwe  vestiging van CLUBPT.

CLUBPT is een innovatieve sportschool die bestaat uit een team van topsporters met veel kennis over het lichaam en ervaring in het behalen van resultaat. We bieden een uniek en onderscheidend sportconcept; het ‘club in club’ concept. Alle workouts van nu, inclusief persoonlijke aandacht en optimale beleving, gecombineerd in één abonnement. Zo kun je kiezen uit CrossFit, yoga, pilates, spinning, high intensity, circuittraining en meer! Locaties in Veghel, Uden en Boekel Bij CLUBPT bepaal je zelf waar en wanneer je sport. Je kunt onze drie locaties in Uden, Boekel en Veghel onbeperkt combineren. Zo is er altijd een sportschool dichtbij.

Meer informatie: www.clubpt.nl  

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Noordkade veghel
Kunst en cultuur

Blauwe Kei stuurt Piet op pad

een uniek en onderscheidend sportconcept Op een prachtige locatie op