theater verrast kids na annulering voorstelling

Op zondag 29 november zouden Buurman & Buurman met hun theatershow naar Theater De Blauwe Kei op de Noordkade komen. Omdat dat niet doorging, besloot Sinterklaas een Piet op pad te sturen om kinderen uit Meierijstad, die tickets hadden voor de voorstelling, te verrassen…

En zo ging Piet op pad met een zak vol cadeautjes! Als eerste belde Piet aan in Schijndel. De kinderen renden vol enthousiasme naar buiten om te kijken wat er allemaal gebeurde. Ze hadden niet verwacht verrast te worden door het theater én een Piet. “Wat een te gekke actie, wat leuk dat jullie dit doen. Dit hadden we echt niet zien aankomen. Bedankt!”, aldus een van de ouders. Vanuit Schijndel reed Piet door naar Sint-Oedenrode, en de laatste stops waren in Veghel.

Helaas geen voorstelling, maar wél een verrassingsbezoek van Piet en een Buurman & Buurman-knuffel. Dubbel feest dus! Na een geslaagde ochtend met veel pepernoten, cadeautjes en foto’s (uiteraard alles op 1,5 m afstand), was het voor Piet tijd om weer terug te gaan naar Sinterklaas.

Buurman & Buurman Gaan Kamperen (4+) is op zondag 16 mei 2021 alsnog te zien in Theater De Blauwe Kei. Tickets kosten € 19 en zijn te bestellen via www.blauwekei.nl

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Noordkade veghel
Leisure

Noordkade Uitjes is Alive and Kicking!

theater verrast kids na annulering voorstelling Op zondag 29 november