Een wijntje nippen of gooien met een bijl. Gillen bij een thriller of dansen op bij een feestje. Van het leven genieten kan op alle mogelijke manieren bij ons. Deze vijf tips helpen je kiezen.

Dubbel genieten van een film

Zet je telefoon op vliegtuigstand en dompel jezelf een uur of twee onder in een thriller, comedy of familiefilm. En met één druk op de knop komt er iemand naar je toe met een hapje of een drankje. De Industry service bioscoop is genieten van je favoriete film terwijl je in de watten gelegd wordt. Kijk snel wat er nu draait.

Noordkade veghel
Noordkade veghel

Niets zo fijn als goede wijn

Het leven is te kort om slechte wijn te drinken, zo luidt het gezegde. Wijndivas is het daar helemaal mee eens. Hier vind je een bijzondere selectie van Europese wijnen die je nergens anders aantreft, gemaakt door kleine wijnboeren. Laat je lekker adviseren voor een passende fles, doe mee aan een proeverij of tap zelf een fles huiswijn uit het vat. Wijndivas Kim en Chantal staan voor je klaar.

Noordkade veghel

Axe Throwing: geen pijlen maar bijlen

Sport bedrijven met een hakbijl? Dat is Axe Throwing. Je voelt de kracht van het machtige gereedschap in je hand. Met de juiste techniek slinger je je hakbijl in volle vaart naar het doel. Lukt het jou om de bullseye te doorklieven? Je voelt je een ware viking als het je lukt en naderhand maken we een onvergetelijke foto van je hele gezelschap. Een bijzonder uitje met vrienden of collega’s bij(l)voorbeeld.

Live muziek bij de Afzakkerij

Je favoriete afzakkertje onder muzikale begeleiding. Bij de Afzakkerij kun je een paar keer per maand terecht voor een muzikale middag of avond. Alles van singer-songwriters en tribute bands tot DJ’s komt voorbij. Check het programma of laat je verrassen door het podium.

Noordkade veghel

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Noordkade veghel
Algemeen Vrijetijds Genieters

5x lekker de deur uit in december en januari

Een wijntje nippen of gooien met een bijl. Gillen bij