Voor live muziek ben je bij de Afzakkerij aan het juiste adres. We hebben de muzikale optredens van de komende zondagen voor je op een rij gezet. Er is muziek in allerlei genres met verschillende bands die hun passie voor muziek graag met jou delen. Kom gezellig borrelen, dansen en zingen in de Afzakkerij!

Wist je dat je ook op andere dagen kunt dansen en genieten van live muziek in de Afzakkerij?Bekijk hier de volledige agenda van de Afzakkerij en blijf up-to-date van alle hoogtepunten.

zo 5 februari | Tijd: 15:00 - 17:00

Still-Working

Zin in een avondje dansen op soul en swingende muziek uit de jaren 70, 80 en 90? Aanstaande zondag 5 februari komt Still-Working uit Veghel live bij ons optreden in de Afzakkerij. Deze 11-koppige band maakt er een groot feest van met bekende covers van Tina Turner, Chicago, Solomon Burke, Santana en nog veel meer toppers uit de voorbije jaren.

De band vermaakt het publiek niet alleen met grooves maar ook met een geweldige show, ze maken de totaalbeleving compleet. Het repertoire biedt voor elke muziekliefhebber heerlijke nummers om naar te luisteren, mee te zingen of lekker op te dansen. Zien we je dan?

Geheime ruimtes Noordkade

zo 12 februari | Tijd: 15:00 - 17:00

Destination Bluesband

Lekker avondje swingen met de Destination Bluesband. De genres blues en bluesrock doen het altijd erg goed in de Afzakkerij. Bezoekers komen naar ons om te genieten van de muziek, de sfeer, hapjes en een heerlijk biertje. De bluesband ‘The Destination’ komt uit Den Bosch en is een groep enthousiaste liefhebbers van blues en rock muziek. Dat belooft een gezellige middag te worden waar we het dak eraf dansen samen met The Destination.`

Geheime ruimtes Noordkade

zo 26 februari | Tijd: 15:00 - 17:00

Wildmen Bluesband

Binnen de Nederlandse Blues Scene klimt de Wildmen Bluesband steeds meer naar de top. De manier waarop Wildmen Bluesband aan hun muziek een eigen draai geeft, verklaart de grote creativiteit van deze muzikanten. Juist dat ene akkoord extra hier en daar, maakt Wildmen Bluesband een unieke band binnen het Nederlandse blues genre. Niet alleen de muziek maar ook het optreden zelf is een groot spektakel.

De kracht die de band uitstraalt is al een kunst op zich. Hier staan niet zomaar 5 muzikanten een potje muziek te maken. De band is heel goed op elkaar ingespeeld. Het is een hechte club die vol met enthousiasme en emotie op het podium staan. Een optreden van de Wildmen Bluesband moet je een keer hebben meegemaakt, zondag 26 februari is je kans!

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Noordkade veghel
Algemeen Vrijetijds Genieters

Carnaval vieren of ontvluchten?

Voor live muziek ben je bij de Afzakkerij aan het