Dagenlang dansen, zuipen, feesten en hossen. Voor de één klinkt het als muziek in de oren en voor de ander als een nachtmerrie. We hebben het natuurlijk over het bekende feest carnaval. Ben jij team vieren of team vluchten? Bij de Noordkade kan het allebei!

Veur de echte carnavalsliefhebbers

Dé start van jouw carnaval vier je natuurlijk bij ons. Het grootste carnavalsfeest van Brabant ‘Vudel’ is weer terug. Zowel op donderdag als vrijdag gaat het dak eraf. De donderdag is een avond special voor bedrijven uit Veghel en omgeving. De vrijdag is voor iedereen toegankelijk, ook jij kan hier dus bij zijn! En geloof ons, dit wil je niet missen. Een en al gezelligheid, een goede bodem voor een geslaagde week hossen en de polonaise. Om je alvast een beetje in de sfeer te krijgen zullen we een aantal artiesten op een rijtje zetten: Feest DJ Ruud, Zanger Hans, Raymon Hermans, Effe Serieus, Altijd Larstig & Rob Gasd’rop en Team Disco Snolly. Zorg dat je erbij bent en scoor hier je tickets.

Carnaval Veghel
Noordkade veghel

Veur de carnaval-ontvluchters

Geen zin of gewoon geen liefhebber van carnaval? Ook voor de mensen die carnaval liever ontvluchten staat de Noordkade klaar. De Noordkade blijft namelijk de hele carnaval geopend. Kom gezellig een hapje eten bij Sillyfox of DIS, neem de tijd om de mega Jumbo Foodmarkt te ontdekken, drink een heerlijk koffietje bij Noord koffie en volg gelijk de Noord Koffie experience. Je kun natuurlijk ook gezellig naar Industry voor een filmpje, lekker rondneuzen bij Kook Kunst Tinks of de nieuwste voorstelling bij de Blauwe Kei bezoeken. Er is echt van alles te beleven op de Noordkade tijdens carnaval. Zo kun jij toch nog genieten en alle carnavallers mooi ontlopen. Win-win toch?

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Nacht van de Noordkade
Algemeen

Dit is er voor jou te doen tijdens de Nacht van de Noordkade

Dagenlang dansen, zuipen, feesten en hossen. Voor de één klinkt