Het eerste weekend van september was de officiële seizoenskick-off voor De Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade. Dat vierden we met een heel veel bijzondere (deels gratis) voorstellingen. En dit zijn onze absolute aanraders. 


Radicale Gezelligheid: De Wereld Heeft Ons Failliet Verklaard

De moeders van actrices Lotte en Lisanne worden werkeloos. Ze ondervinden de hardheid van de arbeidsmarkt aan den lijve. Samen met hun moeders bevragen de actrices de wereld van werk. Een bijzondere voorstelling met moeders en dochters die hun roots hebben in Meierijstad. De voorstelling is al op tour geweest en nu komt het verhaal thuis, in de Blauwe Kei. Tickets zijn hier verkrijgbaar. 

Ontbijtfilm: Un Triomphe

Begin je zondag goed met een heerlijke film inclusief ontbijt. Deze Franse feelgoodfilm vertelt het verhaal van worstelend acteur Étienne die ermee in stemt om een theaterworkshop in een gevangenis te geven. Verrast door het daar aanwezige acteertalent besluit hij om samen met zijn bonte groep gedetineerden een beroemd toneelstuk op de planken te brengen. Regel hier je tickets. 

@noordkade_veghel op Instagram

The Five Great Guitars 

Gitaarliefhebbers, deze is voor jullie. De voorstelling heeft z’n succes al bewezen en daarom is ‘ie voor het openingsweekend nog een keertje terug. Luister naar de allermooiste songs van Carlos Santana, gespeeld door Jan Kuiper en z’n gitaarvrienden. Muzikaal fenomenaal! Scoor je tickets hier.  

Babyconcert: Wonderland collecties 

Ja echt. Een concert voor baby’s (0,5 t/m 1,5 jaar) op zondag 4 september. In het babyconcert omringen twee dansers en twee muzikanten de baby’s met zachte klanken en bewegingen. Ze improviseren op de geluiden en bewegingen van het piepjonge publiek en creëren een magische wereld van dans en muziek. Helaas zijn de tickets uitverkocht, maar je kunt je nog wel aanmelden voor de wachtlijst. 

Het spetterende openingsweekend van De Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade heeft nog veel meer moois te bieden. Check hier het volledige programma. 

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Noordkade veghel
Algemeen

Zet je schrap voor alweer een tof weekend!

Het eerste weekend van september was de officiële seizoenskick-off voor