oplossing voor communicatie in coronatijd

De nieuwe strenge overheidsmaatregelen rond het terugdringen van het coronavirus zijn gelet op de recente ontwikkelingen wellicht een logische stap, maar feit is dat ondernemers in de evenementenbranche wederom hard geraakt worden. Daarbij wordt het op persoonlijke wijze communiceren met klanten en doelgroepen waar je als onderneming afhankelijk van bent steeds lastiger. Het in Veghel gevestigde licht-, geluid- en videobedrijf MXD-rent is zo’n bedrijf dat de gevolgen van de coronacrisis aan den lijve ondervindt. Het overgrote deel van alle lopende projecten is de afgelopen tijd geannuleerd, een lege agenda is het gevolg. Eigenaar Mark van Nunen ging echter niet bij de pakken neerzitten, maar bedacht dat professioneel ‘live streamen’ voor veel partijen een welkome oplossing kan betekenen.

Van Nunen, dacht samen met organisator Cultuur Haven Veghel na over mogelijkheden die er nog wel zijn in een tijd dat bijeenkomsten, feesten, concerten en andere evenementen niet doorgaan. In zijn ogen is een ‘live stream’ van een bijzondere locatie en geheel ‘corona-proof’ hiervoor een goede en aantrekkelijke oplossing. Volgens de eisen van zijn bedrijf moet dit dan wel van een uitstekende kwaliteit zijn en vanuit een onderscheidende locatie. Met dit idee is Mark in gesprek gegaan met Cultuur Haven Veghel op de Noordkade. De Noordkade is immers een unieke locatie met een tal van mooie grote ruimtes in de industriële sfeer. Men maakt er zeer regelmatig gebruik van de expertise en techniek van MXD-rent. In het nieuwe Koekbouw Café vond hij de ideale ruimte om een live stream studio te bouwen.

Operationeel
In goed overleg en na paar dagen hard werken is de live stream studio inmiddels een feit en vanaf heden volledig operationeel. De studio is geheel in stijl van de industriële look van de Noordkade en biedt tal van mogelijkheden. Bedrijven die een presentatie of lezing willen geven, maar ook een singer-songwriter kan hier een mooi optreden verzorgen. En denk bijvoorbeeld ook aan het opnemen van een videoclip of een tv-uitzending. De live stream studio is voorzien van zeer moderne techniek. Uitbreidingen bijvoorbeeld in de vorm van extra licht, geluid en/ of video zijn in overleg altijd mogelijk. Informeer dan ook naar de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte via info@cultuurhavenveghel.nl

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

noordkade veghel
Algemeen

nieuwe coronamaatregelen voor iedereen op de noordkade

oplossing voor communicatie in coronatijd De nieuwe strenge overheidsmaatregelen rond