De zomer is hier en dat vieren we natuurlijk graag op de Noordkade! Zo zijn er in de maanden juli en augustus allerlei toffe activiteiten bij de Afzakkerij om jouw zomer mee te vullen! Van leuke High Beers & Wines, tot spelletjesmiddagen, een muziek pubquiz en heel veel live muziek. We vertellen je in deze blog wat er allemaal te beleven valt!

Juli - augustus 2024

Afzakkereisjes zomeravonden

Geen vakantieplannen deze zomer of kan je er geen genoeg van krijgen? Dan hebben we goed nieuws, want de Afzakkerij brengt de vakantie naar jou met de Afzakkereisjes zomeravonden. Ontdek wekelijks in juli en augustus een nieuwe bestemming. Geniet van zomerse avonden met hapjes, drankjes én live muziek. De entree is helemaal gratis.

18 juli: Home is where the Start is, Stanza
25 juli: Sweet Summer Nights, Mockin Minstrels
1 augustus: Tropical Vibes, DJ Jack
8 augustus: Dude it’s Summer, Gypsy Mood
15 augustus: UK All the Way, Rick the Singer

Juli - augustus 2024

Drinks & foods

Naast allerlei muzikale optredens zijn er in de afzakkerij nog veel meer leuke dingen te doen! Zo is er elke donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 15.00 en 20.00 uur lekkere High Beer en High Wine.

Elke vrijdag en zaterdag in juli en augustus tussen 16.00 en 21.00 uur zijn alle cocktails €8,- en speciaalbier buckets met vier lekkere speciaalbieren slechts €17,50!

Elke vrijdag in juli en augustus van 16.00 tot 20.00 uur kun je genieten van verschillende lekkernijen van de BBQ of pannenkoeken komen versieren met de kids!

Noordkade veghel

woensdag 10 juli & dinsdag 23 juli

Quiz time!

Van een spelletjesmiddag voor jong en oud op woensdag 10 juli om 14.00 uur, een muziek pubquiz op dinsdag 23 juli om 20.00 uur of een tafelvoetbaltoernooi op donderdag 11 juli om 20.00 uur. Er is voor iedereen iets te beleven in de Afzakkerij!

Noordkade veghel

Zaterdag 10 augustus om 16.00 uur

Zin in iets sportiefs?

Get fit! Te veel bourgondisch genoten? Of te laat begonnen om je ‘summerbody’ te krijgen? De Afzakkerij helpt je! Tijdens de bootcamp pakken we ze je van top tot teen aan! Deelname bedraagt €7,50.

Nacht van de Noordkade

Dit is slechts een kleine selectie uit het programma, bekijk hier het volledige programma van de Afzakkerij.

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Dit is er te doen tijdens Fabriek magnifique op de Noordkade
Algemeen Kunst en cultuur

Dit is er te doen tijdens Fabriek Magnifique op de Noordkade

De zomer is hier en dat vieren we natuurlijk graag