© Floris Heuer - all rights reserved

Cultuur Haven Veghel houdt zich onder meer bezig met de verhuur en het beheer van een groot aantal locaties op de Noordkade. Cultuur Haven Veghel is tevens verantwoordelijk voor de horeca op deze locaties en de organisatie van evenementen die hier plaatsvinden. Het initiatief voor deze evenementen kan zowel intern als extern genomen worden.


cooperatieve samenwerking

Cultuur Haven Veghel maakt deel uit van de coöperatieve samenwerking Cultuurfabriek de Noordkade. Dit is een organisatie die de gedeelde belangen van de door de gemeente gesubsidieerde cultuurpartijen inbrengt in het ‘grote geheel’ van de Noordkade en verbindt met andere partijen. 

Commercieel zaalverhuur
Cultuur Haven Veghel biedt externe partijen talloze mogelijkheden voor een geslaagd zakelijk evenement. Voor een onderscheidende locatie zit je altijd goed op de Noordkade. Er zijn diverse ruimtes met ieder een eigen verhaal. Deze ruimtes lopen uiteen qua grootte en gaan van klein en intiem tot zalen die tot 1.400 bezoekers kunnen ontvangen. Alle locaties zijn stoer, rauw en verrassend en stuk voor stuk ideaal voor een feest, beurs, vergadering, bedrijfsbijeenkomst of congres. We denken graag met je mee welke ruimte het beste bij jou en je evenement past. 

Ga voor meer uitgebreide informatie hierover naar ‘Verhuur’ op onze website.

Openingstijden
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -

Cultuur Haven Veghel

Verlengde Noordkade 4
5462 GE, Veghel