© Floris Heuer - all rights reserved

Cultuur Haven Veghel is actief wat betreft de verhuur en het beheer van een groot aantal locaties op de Noordkade. Cultuur Haven Veghel is daarbij verantwoordelijk voor de horeca op deze locaties en de organisatie van evenementen die hier op De Noordkade plaatsvinden.


cooperatieve samenwerking

Cultuur Haven Veghel maakt deel uit van de coöperatieve samenwerking Cultuurfabriek de Noordkade. Dit is een organisatie die de gedeelde belangen van de door de gemeente gesubsidieerde cultuurpartijen samenbrengt in het ‘grote geheel’ van de Noordkade en verbindt met andere partijen. 

Commercieel zaalverhuur
CHV biedt externe partijen talloze mogelijkheden voor een geslaagd zakelijk evenement. Voor een onderscheidende locatie zit je altijd goed op de Noordkade. Er zijn diverse ruimtes met ieder een eigen verhaal. Deze ruimtes lopen uiteen qua grootte en gaan van klein en intiem tot zalen die tot 1.400 bezoekers kunnen ontvangen.

De unieke architectuur, de inspirerende inrichting met veel hergebruikte materialen. Het zorgt voor een positieve vibe. Met een theaterfoyer, een toren en 14 flexibele ruimtes hebben wij alles in huis voor een geslaagd evenement.

EVENEMENTENLOCATIE

De Noorkade is trots op elk van de ruim 400 evenementen die jaarlijks plaatsvinden. Kom gerust eens op locatiebezoek en ontdek de mogelijkheden van ons historische pand. Bekijk de zalen ook gerust via deze pagina en ontdek welke het best bij jouw beoogde evenement past.

Industrieel erfgoed De Noordkade laat een onuitwisbare indruk achter; het maakt ervaringen onvergetelijk. Ons flexibele en proactieve team geeft opdrachtgevers de ruimte en denkt graag mee om een evenement te voorzien van een inhoudelijk sterk programma, verbluffend entertainment en creatieve catering. Ben jij er klaar voor? Neem gerust contact op!

Ga voor meer uitgebreide informatie hierover naar ‘Verhuur’.

Openingstijden
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -

Cultuur haven Veghel

Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel