Brownies & Downies staat voor puur. Puur in al haar facetten. De medewerkers zijn oprecht, enthousiast en puur. Maar ook de producten waarmee de heerlijke lunchgerechten worden bereid, worden beschouwd als puur. Brownies & Downies werkt namelijk met verse en ambachtelijke producten.

Een combinatie van pure, bijzondere medewerkers en ambachtelijke gerechten. Dát is Brownies & Downies.


Van vroeger tot nu

Brownies & Downies is een concept dat in september 2010 is opgericht door Thijs Swinkels. Het idee is ontstaan tijdens Thijs’ opleiding aan het CIOS. Wanneer hij daarvoor op zoek is naar een stageplek in de revalidatiesector, komt hij vanwege te weinig mogelijkheden in die sector terecht op de Bernadetteschool in Oss, een school voor speciaal onderwijs. Vanaf de eerste dag is Thijs direct verkocht.

"Toen een kind me daar spontaan knuffelde als zijn nieuwe gymleraar, ging ik voor de bijl. Ik dacht meteen: “Dit is het, ik wil nooit meer iets anders.” Ik heb daarna gevraagd of ik alsjeblieft het vierde jaar ook mocht blijven."

Thijs Swinkels

Eerste vestiging in Veghel

In 2010 wordt de eerste vestiging geopend in Veghel. Het concept blijkt direct een doorslaand succes. De locatie in Veghel heeft al snel meer dan voldoende bijzondere medewerkers in dienst, maar zorgaanvragen van ouders blijven komen. Daarom wordt in 2012 een tweede - eigen - vestiging in de nabije omgeving geopend. Eind 2012 ziet de franchiseformule het levenslicht en telt Brownies & Downies vandaag de dag ruim 55 franchisevestigingen, waarvan een in Baarle Hertog, België en een in Kaapstad, Zuid-Afrika.

Openingstijden
Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00

Brownies + Downies

Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel