WAUW! is een fysieke en muzikale peutervoorstelling die de wereld laat zien door de ogen van peuters en kleuters. Zij vinden immers alles wauw, zoals hun eigen spiegelbeeld in de etalage van een winkelraam. Waar volwassenen een omgevallen plantenpot als obstakel en vies klusje zien, zijn jonge kinderen meer geïnteresseerd in de regenwormen die tevoorschijn komen.


De wereld van volwassenen is vaak veelal zwart/wit, terwijl kinderen juist veel kleur zien. Deze voorstelling laat zien dat dingen die alledaags lijken of zelfs als hindernis worden ervaren vaak veel interessanter, spannender en mooier zijn dan we in eerste instantie denken. De wauw-factor is er vrijwel altijd, zolang we maar goed kijken.

Interactief programma
Direct na afloop van de voorstelling is er een interactief programma dat wordt uitgevoerd door de acteurs uit de voorstelling of een theaterdocent, waar zowel kinderen als volwassenen aan mee kunnen doen.

BonteHond
BonteHond is het enige professionele jeugdtheatergezelschap van Flevoland. Het gezelschap neemt altijd een loopje met de werkelijkheid en laat zich niet graag in een hokje plaatsen. Voorstellingen spelen van Almere tot Bangalore, in schouwburgen en voetbalkantines, op zomerse festivals en drukke scholen. Daarnaast doet het gezelschap veel aan educatie. “In alles wat we doen roepen we op om ruim en autonoom te denken. Blijf jezelf, laat je niet in een keurslijf persen. Kinderachtig is geen scheldwoord bij BonteHond.”

www.facebook.com/BonteHond
www.instagram.com/jtg_bontehond
https://www.tiktok.com/@jtg_bontehond

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

Expositie “Installatie voor De Compagnie” – Karin van Dam

WAUW! is een fysieke en muzikale peutervoorstelling die de wereld