Als hun huis door een storm verdwijnt, moeten Ana en haar hondje Djonnik op zoek naar een nieuw huis. Een huis waar ze zich weer thuis kunnen voelen. Tijdens de zoektocht ontmoeten ze allerlei dieren. Kunnen ze misschien in een van hun huizen wonen? Het huis van de giraf is te groot en die van de pinguïn te koud, maar ze geven niet op! Uiteindelijk lukt het ze een huis te vinden waar ze zich thuis voelen. Wil je weten hoe? Reis dan mee met Ana en Djonnik en ontdek samen hun nieuwe thuis.


Thuis is een sprookjesachtig tafereel met geanimeerde schilderijen, gemaakt door actrice Anastasiia zelf. De voorstelling is geïnspireerd op haar persoonlijke verhaal; Anastasiia verliet haar huis in Oekraïne om op zoek te gaan naar een nieuw thuis in Nederland. 

Na de voorstelling mogen alle kinderen hun eigen wenshuis tekenen.

Anastasiia Liubchenko is, samen met Thijs Felperlaan, de drijvende kracht achter Mime Wave. Nadat zij was afgestudeerd in Kiev (Oekraïne) in pantomime en regie voor animatie, volgde Anastasiia de mime-opleiding in Amsterdam. Ze speelde in meerdere kinderproducties en maakte ook vier eigen voorstellingen voor volwassenen.

Naast theater maken schildert ze ook. Deze creatieve kant is een vast onderdeel van haar theatervoorstellingen. Zo is de inspiratiebron voor de voorstelling Geel de vele schakeringen geel die Van Gogh in z’n schilderijen gebruikte. Zowel haar schilder-, als theaterstijl is fantasievol, humoristisch en relativerend. Ze werkt met thema’s die sociaal betrokken zijn en emoties niet uit de weg gaan.

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

Släpstick – Schërzo

Als hun huis door een storm verdwijnt, moeten Ana en