Welkom op de speelvloer van een 8-jarig kind: autootjes, action man, groene soldaatjes, een dino, een glitter-regenboog-eenhoorn, een My Little Pony fantasy castle, drie tanks en één Barbie in nood. 


Een ufo maakt een ruige landing in een onbekend universum. Uit de smeulende resten stapt onze onverschrokken held Captain Spaceman. Hij heeft een belangrijke missie: het verkennen van de nieuwe wereld waar hij met zijn speelgoedvrienden binnenkort gaat wonen. De chaos die hij daar aantreft, probeert hij met man en macht te ordenen. Maar daar zit het oorspronkelijke speelgoed helemaal niet op te wachten…

Meneer Monster nodigt je uit in een wereld waar speelgoed tot leven komt. Een avontuurlijke familievoorstelling over toys die ontdekken uit welk hout ze gesneden zijn.

Meer Meneer Monster? Op zondag 8 september staat Over Een Kleine Mol Die… in ons theater.

Over Meneer Monster
Meneer Monster maakt cartoonesk, eigenzinnig en beeldend actietheater en is bekend van hitvoorstellingen als Over Een Kleine Mol, Lucky Luuk, De Gruffalo en De Waanzinnige Boomhut Van 13 Verdiepingen. Het gezelschap won een Zilveren Krekel en de ZAPP Theaterprijs.

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

Thuis – Mime Wave Kids

Welkom op de speelvloer van een 8-jarig kind: autootjes, action