Het is altijd feest, als de bakker is geweest! Want, wat is er nu feestelijker dan het vieren van je verjaardag, je bruiloft, de geboorte van je (klein)kinderen of het kampioenschap van je favoriete voetbalclub. Er is altijd wat te vieren en wat al deze gelegenheden met elkaar verbindt is… de bakkerij. Hét onderwerp waar Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven graag zijn tanden in zet tijdens zijn theatrale foodexperience Meesterlijk Feest.


Meesterlijk Feest is een gezellige voorstelling die bij iedereen in de smaak zal vallen en waar je van tevoren geen al te stevige maaltijd hoeft te nuttigen! Robèrt van Beckhoven is, naast een bijzonder vriendelijke persoonlijkheid, een vakman die met veel enthousiasme zijn verhalen en anekdotes over het bakkersvak wil delen. In deze voorstelling serveert hij het publiek, letterlijk aan zijn tafel, een proeverij van grondstoffen en signatuurproducten, geserveerd met mooie verhalen en een theatraal sausje. Van oliebollen, paaseitjes of oranje tompoezen tot de kerststol en een prachtige bruidstaart.

Robèrt van Beckhoven deelt al vele jaren zijn passie voor het bakkersvak, zowel binnen als buiten de bakkerij. Bovendien is hij de enige in Nederland met zowel de titel Meester Patissier als Meester Boulanger. Hij is bekend van de tv-programma’s Heel Holland Bakt, CupCakeCup, zijn eigen serie Brood en Tijd Voor MAX. Met zijn Brabantse roots brengt hij de (bakkers)gezelligheid graag dichtbij het publiek.

www.bijrobert.nl

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

Wacht ’s Even – De Stilte

Het is altijd feest, als de bakker is geweest! Want,