Na vier avondvullende cabaretprogramma’s én maar liefst zes nieuwjaarsconferences is het nu tijd voor het vijfde cabaretprogramma van Rob Scheepers: Weerlicht.


We zijn de afgelopen jaren een bang volkje geworden. Bang voor de bliksem, terwijl de donder nog in geen velden of wegen te horen is. Dat heeft nu wel lang genoeg geduurd, volgens Rob. Het is bovendien nergens goed voor. Je zorgen maken om iets wat misschien ooit wellicht zou kúnnen gaan gebeuren is verspilde tijd. Gebruik je energie liever om bij bliksem de gordijnen juist te openen, je kop naar buiten te steken en te gaan dansen in de regen. Want aan het einde van iedere donkere nacht wordt het vanzelf weer licht.

Over Rob Scheepers
Naast zijn theaterwerk is Rob bekend van onder andere zijn wekelijkse column De Week In Oneliners bij de ochtendshow van Radio 538. Ook schrijft hij iedere week een column voor het Brabants Dagblad. Rob was eerder te zien in de tv-reeks Padoem Patsss (VARA/BNN) en het tv-programma Jongens (NPO).

Eerder geschreven over Rob Scheepers:
“Met Bekant (vorige voorstelling) zet rasverteller Scheepers een evenwichtige cabaretshow neer, met kop en staart, ver voorbij het tonpraten waar hij ooit groot in werd.” (Eindhovens Dagblad).
"De cabaretier bespeelt het publiek meer dan ooit, en improviseert ad rem." (Eindhovens Dagblad - Scheepers Zet Af).

www.robscheepers.com
www.facebook.com/robscheepersuitsterksel
www.instagram.com/rob_scheepers
www.youtube.com/@ScheepersRobtheater aan de Noordkade – de blauwe kei
LEISURE

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

De Race Theatershow: Helden! – Met Olav Mol & Jack Plooij

� Minneboo Fotografie Nicole Minneboo Na vier avondvullende cabaretprogramma’s én